It is currently 10 Apr 2025, 04:39

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 24 posts ] 
Author Message
PostPosted: 22 Oct 2006, 17:42 

Alecsm, sa inteleg ca esti prietenul lui Achim, cu 156 TI, culoare silver?
Imi pare rau pt cele intalmplate! Insa doar pt faptul ca TU ai avut ghinion cu a ta, nu inseamna ca toate Alfele sunt la fel.
Chiar am ramas "masca" atunci cand am vazut ce probleme ai avut cu ea, dar esti caz cam singular deci chiar cred ca e vorba de ghinion aici.. :?
Nu cred ca e cazul sa generalizam si sa hulim o marca pt asta..

Aaa, apropo, mersi mult pt "sprijinul" de pe 4tuning :roll:

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 18:47 

faptul ca nu ti-ai putut lua banii inapoi pe 156 , nu e problema marcii Alfa ci a vanzatorului.(care pana la urma ti-a dat, vad, 2 Doblò)
probleme au fost, sunt si vor fi la Alfa, ca dealtfel la toate marcile.
prin zona mea , tot la un 156, i s-a oprit motorul pe autostrada, din fericire fara urmari, dar proprietarul a ramas fidel marcii.
apropo, tu ce conduci acum?

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 19:55 

Eu sincer il inteleg pe om, nu e placut sa iei o masina noua si sa ai astfel de probleme cu ea, indiferent ca este Alfa sau Dacie.
Dar sa vii pe un forum unde stii ca sunt pasionatii unei marci, fani ai acesteia, si la primul post sa nu gasesti altceva de spus decat cele din concluzie (scris cu litere mari), sa iti faci si semnatura aia, toata astea mi se par mie cel putin atitudini tendentioase si dovada de lipsa de bun simt.
E ca si cum eu acum mi-as face repede un cont si as intra pe un forum VW de exemplu, ca sa fac acelasi lucru. Nu ar fi deloc frumos din partea mea...

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 22:42 

Car: o cisterna
Tupace iti inteleg frustrarea dar...pana la acesta este un forum public si fiecare individ este indreptatit sa isi expuna parerile,oricat de tendentioase sau subiective ar fi ele,bineinteles atata timp cat o face intr-un limbaj civilizat.

Omul(indiferent cine e ) a avut experiente din cele mai neplacute,nu inseamna ca daca ar fi ales orice alta marca nu ar fi avut acealeasi probleme sau ca Alfa este intr-adevar cea mai proasta marca de autovehicule care exista-lucru dovedit mai mult ca orice de faptul ca este pentru prima oara cand citit despre un asemenea caz.

Nu sunt nici eu de acord cu ce spune,am indoielile mele in privinta veridicitatii si a amanuntelor relatate de ghinionistul proprietar(in sensul ca ceva-ceva trebuie sa fi facut el ca sa provoace un asemena dezastru),dar...bazat pe experienta lui, este indreptatit sa simta ceea ce simte la adresa marcii.Se intampla si la case mai mari pana la urma urmei,este un caz de poate unul la un milion,asta nu inseamna ca noi ceilalti 999.999 de fericiti posesori de Alfa putem dicta cum si ce sa spuna omul.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 23:13 

Tupac Quote:
Salut,
Eu iti inteleg supararea, dar sa vii pe forumul AlfaClub si la primul post sa fii atat de virulent la adresa Alfa Romeo, apoi sa mai bagi si semnatura aia care o ai, eu zic ca nu este frumos! :thumbdown:
Ia-o ca pe un avertisment oficial, urmatoarea iesire in decor la acest mod (nesimtit as spune...scuza-ma) se soldeaza cu BAN! :evil:
hai sa-ti explic .... este singura varianta de a ma exterioriza fatza de evenimentele respective ...masina era geniala ...a fost prima mea masina si ink ma mai gandesc la ea cu mare placere si mi pare sincer rau pt cele intamplate ....
Faptul ca u imi dai avertisment cu ban nu mi se pare ok avand in vedere cum m-au mai sustinut si altii si le multumesc ... ca este parerea mea chiar dak din primul post ... acum am aflat de acest forum ...si ce trebuia sa scriu aberatii in vreo 50 de posturi ca sa pot sa scriu asta ????????????????? iti zic io NU !
Am mai avut masini cu probleme insa nu personale (de familie) si nu tineam asa mult la respectiva ... asa k nu m-a afectat !

ma intreba cineva ce masina conduc acum ... un ford mustang gt din 2005 si un renault megane .... cu care ma mandresc ca nu am avut nici cea mai mica problema ... cu toate ca megane ul a suferit modificari majore !!!!

sorry dak a deranjat p cineva postul meu sau semnatura mea ...nu e gluma asta simt acum ...desi sun ink FAN ALFA !!!
Alex_Alfa Quote:
Alecsm, sa inteleg ca esti prietenul lui Achim, cu 156 TI, culoare silver?
Imi pare rau pt cele intalmplate! Insa doar pt faptul ca TU ai avut ghinion cu a ta, nu inseamna ca toate Alfele sunt la fel.
Chiar am ramas "masca" atunci cand am vazut ce probleme ai avut cu ea, dar esti caz cam singular deci chiar cred ca e vorba de ghinion aici..
Nu cred ca e cazul sa generalizam si sa hulim o marca pt asta..
intradevar sun prietenul respectiv al lui achim .... cum poti sa zici asa ceva cand ... problema care am avuto eu este thread aici ?????

dak deranjeaza p cineva... spuneti ...nu e nici o pblema ... imi sterg contul ! si bineinteles si semnatura !

Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2006, 23:49 

Nu trebuie sa stergi contul, oricine e binevenit aici, dar cred ca fiecare dintre noi trebuie sa avem o anumita limita, raman la parerea ca primul tau post pe acest forum nu trebuia sa fie atat de tendentios. Si nu intelege gresit, faptul ca ti-ai spus aici problemele este FOARTE bine, noi nu incercam sa ascundem adevarul in nici un caz, iar acele probleme pe care le-ai avut --> imi dau seama ce ai simtit, si eu as fi fost nu dezamagit, ci probabil revoltat rau de tot sa patesc asa ceva la o masina nou-nouta mai ales (orice marca ar fi fost ea!).
Dar puteai sa te limitezi in a spune problemele si ce ai patit, sa te prezinti, etc...si nu sa iti pui acea concluzie si acea semnatura (pe care nimeni nu te forteaza sa o schimbi, e la alegerea fiecaruia ce scrie acolo..).
Si inca ceva: da-mi voie sa spun ca din punctul meu de vedere, un fan alfa (asa cum sustii ca esti) nu cred ca ar fi scris acele lucruri si nu si-ar pune o asemenea semnatura.
Oricum, eu iti spun bine ai venit pe forum. Te rog insa ca pe viitor sa incerci sa ai un pic mai mult respect fata de aceasta comunitate.

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 00:10 

parerea ta atita timp cit este exprimata intr-un vocabular civilizat ti-o respectam dar asta nu inseamna ca o si insusim.
problemele avute cu masina chiar ma bucura ca le-ai expus pentru ca intodeauna cind vrei sa perfectionezi un lucru trebuie mai intai sa-i cunosti defectele.
ideea e ca tu s-ar putea sa fi tras"lozul necistigator" dar acestea sunt la toate marcile,fara exceptie.
Pe mine ma deranjeaza real modul cum ai fost tratat de cei care trebuiau sa-ti asigure garantia,incompetenta ,neseriozitatea si bijbielile lor dar probabil pe aceasta tema ar trebui discutat mai mult si mai aprofundat.
Sincer, ma mira ca fiind un fan declarat al marcii nu ai sustinut ideea de a-ti da alta masina ALFA atita timp cit ti-au dat 2 FIAT :?:
Referitor la semnatura intradevar ca nu ne pica prea bine ,dar prin ea nu faci decit sa spui doua neadevaruri
-ai dat odata banii pe alfa
-nu ai 4 dacii

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 02:35 

mihai65 Quote:
parerea ta atita timp cit este exprimata intr-un vocabular civilizat ti-o respectam dar asta nu inseamna ca o si insusim.
problemele avute cu masina chiar ma bucura ca le-ai expus pentru ca intodeauna cind vrei sa perfectionezi un lucru trebuie mai intai sa-i cunosti defectele.
ideea e ca tu s-ar putea sa fi tras"lozul necistigator" dar acestea sunt la toate marcile,fara exceptie.
Pe mine ma deranjeaza real modul cum ai fost tratat de cei care trebuiau sa-ti asigure garantia,incompetenta ,neseriozitatea si bijbielile lor dar probabil pe aceasta tema ar trebui discutat mai mult si mai aprofundat.
Sincer, ma mira ca fiind un fan declarat al marcii nu ai sustinut ideea de a-ti da alta masina ALFA atita timp cit ti-au dat 2 FIAT :?:
Referitor la semnatura intradevar ca nu ne pica prea bine ,dar prin ea nu faci decit sa spui doua neadevaruri
-ai dat odata banii pe alfa
-nu ai 4 dacii
pai da ...am dat odata si nu s-ar mai intampla a 2 a data !!!!
indirect am mai multe dacii :D

asta dfpt era marea problema ...rezolvarea cazului din punctul de vedere al celor ce trebuiau sa miasigure garantia .... m-a deranjat enorm k dupa ce am dat vro 30000 euro p masina dupa 6 luni sa ma trezesc cu 2 doblo in curte obligat fortzat si fara masina :roll: !

P.S. MI-AM SCHIMBAT SEMNATURA !!!!!!

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 10:22 

Car: 156 - The Red Hawk
Calm, calm, va rog!
In primul rand este offtopic!
In al doilea rand sariti la cutite! Nu este exclus ca alecsm sa fi avut intr-adevar problemele astea, dar, asa cum s-a mai spus, este posibil sa fi tras lozul (ne)castigator. Este adevarat ca are dreptul sa fie frustrat din cauza asta, dar nu e vina lui, sau a masinii, ceea ce il deranjeaza enorm este atitudinea dealerilor, in loc sa ii schimbe masina sau sa remedieze definitiv defectele, i-au dat doo doblo-uri... ce sa faca cu ele? Sa le bage undeva? E inadmisibil, parerea mea. Daca eram in locul lui le bagam cheile in gat. Nu dau 30,000 oiro aiurea sa isi bata joc cineva de munca mea.
Il inteleg perfect! Dar a gresit cu un lucru. S-a manifestat prea virulent, la modul nepotrivit. Era suficient sa spuna problema pe care a avut-o. Atat. Fara afirmatii de genul "mai bine 4 dacii decat o alfa", etc. Nu se face asa.
Ar fi culmea. Ar fi insemnat sa pun o semnatura gen "alfa mea face ceva pe 10 audiuri deodata" or something else. Niet.
In fine. Nu conteaza.

Asemenea probleme exista la toate casele, relax! Arunca o privire pe forumul VW si ai sa ramai mut cate probleme sunt si la ele. Ai un mustang si un megane cu care nu ai avut probleme? Felicitarile mele! Ai avut noroc cu ele, noroc de care nu s-a bucurat si alfa aia!
Apropos, stiu foarte bine alfa ta, o vad saptamanal. Stiu perfect istoricul eu, ce belele are. Ghinion pur. Atat.

Sa terminam, va rog, cu polemica asta.

Adminul.

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 10:39 

Eu sincer ceream banii inapoi sau luam alte 2 Alfa Romeo, ma rog..ceva care imi convenea, nu ce imi dadeau ei. Asta chit ca trebuia sa bat pe cineva pe acolo :evil:

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 16:09 

Tupac Quote:
Eu sincer ceream banii inapoi sau luam alte 2 Alfa Romeo, ma rog..ceva care imi convenea, nu ce imi dadeau ei. Asta chit ca trebuia sa bat pe cineva pe acolo :evil:
e simplu de zis . . .

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 16:16 

alexmirica Quote:
Calm, calm, va rog!
In primul rand este offtopic!
In al doilea rand sariti la cutite! Nu este exclus ca alecsm sa fi avut intr-adevar problemele astea, dar, asa cum s-a mai spus, este posibil sa fi tras lozul (ne)castigator. Este adevarat ca are dreptul sa fie frustrat din cauza asta, dar nu e vina lui, sau a masinii, ceea ce il deranjeaza enorm este atitudinea dealerilor, in loc sa ii schimbe masina sau sa remedieze definitiv defectele, i-au dat doo doblo-uri... ce sa faca cu ele? Sa le bage undeva? E inadmisibil, parerea mea. Daca eram in locul lui le bagam cheile in gat. Nu dau 30,000 oiro aiurea sa isi bata joc cineva de munca mea.
Il inteleg perfect! Dar a gresit cu un lucru. S-a manifestat prea virulent, la modul nepotrivit. Era suficient sa spuna problema pe care a avut-o. Atat. Fara afirmatii de genul "mai bine 4 dacii decat o alfa", etc. Nu se face asa.
Ar fi culmea. Ar fi insemnat sa pun o semnatura gen "alfa mea face ceva pe 10 audiuri deodata" or something else. Niet.
In fine. Nu conteaza.

Asemenea probleme exista la toate casele, relax! Arunca o privire pe forumul VW si ai sa ramai mut cate probleme sunt si la ele. Ai un mustang si un megane cu care nu ai avut probleme? Felicitarile mele! Ai avut noroc cu ele, noroc de care nu s-a bucurat si alfa aia!
Apropos, stiu foarte bine alfa ta, o vad saptamanal. Stiu perfect istoricul eu, ce belele are. Ghinion pur. Atat.

Sa terminam, va rog, cu polemica asta.

Adminul.
dak o stii bine inseamna k stii k masina inca mai are aceeasi problema !!! Ultima data cand am vazut o a fost la salonul auto 4tuning si acolo era de vanzare .... un tip p bancheta din spate se "juca p un telefon ...io bag capu inauntru si intreb direct ..."SE MAI OPRESTE???" ..la care respectivul se uita ft mirat la mine si da dicap afirmativ, neputincios si ft dezamagit ! ...i-am explicat p urma ca masina fusese a mea ... din pacate nu mai avea acelasi jante frumoase ..de la TI ... :(

te rog frumos ... fa-i si u cateva poze si trimite mi si mie cand ai timp ...dak se poate bineinteles !!
Ms anticipat !!!

ORICUM ....N-AM CE SA-I REPROSEZ DOMNULUI TOMESCU DE LA SERVICE UL AUTOITALIA ... S-A PURTAT EXEMPLAR DESI CRED K MASINA AIA I-A MANKAT 2 ANI DIN VIATZA !!! FELICITARILE MELE ....UN ADEVARAT PROFESIONIST !

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 19:13 

intr-adevar foarte neplacut! ati facut cu ou si cu otet service-ul Autoitalia. nimic deosebit pana acum, numai ca masina a fost numai si numai in service-ul Auto Perugia, domnul Tomescu este sef service la Auto Perugia care n-are absolut nicio treaba cu Auto Italia.
faceti cam multe confuzii... Mirica trebuia sa stie asta, ca tot e prieten bun cu cei din Service-ul Auto Italia.

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 19:16 

apropos, am uitat sa ma semnez: sunt Gabriela, nu Silviu.
va pupa fata pe toti alfistii!!!!! :inlove:

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 19:19 

Offtopic: IEEEEEEEEEEEEEEEE GABI! Vlad si Diana te saluta!

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt...so I Am so Clever That Sometimes I Don't Understand a Single Word of What I Am Saying"

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 19:27 

:fight: noi postam numai atunci cand nu este respectat adevarul. vorba lui Tupac: "l-ati nervat rau pe Silviu de a scris". na, ca acum m-am enervat si eu... :rant: o familie de "nervosi" :bash: :harhar: noroc ca ne trece repede!:console:

Post subject:
PostPosted: 24 Oct 2006, 01:36 

Daca se intreaba cineva de ce nu poate folosi "iconite emotive" atunci cand scrie, e fiindca le-au consumat pe toate Silviu si Cristi in posturile lor....

Post subject:
PostPosted: 24 Oct 2006, 02:04 

Car: 156 - The Red Hawk
Elou... Masina aia am vazut-o pe Bd Timisoara de 2 ori, atat. In rest, la Imola, ca tot trec prin zona aia aproape zilnic :D

Post subject:
PostPosted: 24 Oct 2006, 23:05 

63FAL Quote:
intr-adevar foarte neplacut! ati facut cu ou si cu otet service-ul Autoitalia. nimic deosebit pana acum, numai ca masina a fost numai si numai in service-ul Auto Perugia, domnul Tomescu este sef service la Auto Perugia care n-are absolut nicio treaba cu Auto Italia.
faceti cam multe confuzii... Mirica trebuia sa stie asta, ca tot e prieten bun cu cei din Service-ul Auto Italia.
poate am confundat ..daca este asa ...imi cer scuze ...INSA ...eu am cumparat masina de la autoitalia ...si mergeam la service ul din balta alba de pe lini tramvaiului 41 !! Autoitalia a facut "manevra" cu cele 2 doblo uri ... putzin ma intereseaza de service .... si daca este asa cum spui tu ...si am fost la autoperugia.... inseamna ca tot nu este un service bun nici autoitalia avand in vedere ca s-au facut sedinte speciale si pana si la fabricant a ajuns cunoscuta masina asta ... n-a fost nici un service in stare sa remedieze problema !!!

Post subject:
PostPosted: 25 Oct 2006, 08:53 

Intresting..ieri am fost la Auto Perugia sa-mi vad masina la vopsit si cu Fiatul la revizie si am intrebat si eu de masina ta..toata lumea o stie :D!....da intr-adevar nimeni nu stie ce se intampla! Oricum eu nu inteleg de ce nu s-au schimbat componente majore cum ar fi un alt grup motopropulsor complet , ca tot e in garantie,decat sa se faca de cacao in halul asta....Acum pe bune! Mai bine ieseau ei in dezavantaj, te tineau si pe drumuri vreo 2 luni,pana venea motorul,dar nu te faceai ca firma mare ce esti si te respecti efectiv de 2 lei....

Dupa ce ai scris tu tot ce ai scris am ajuns la concluzia ca da ai mare dreptate, e normal sa-ti faci o asemena parere despre Alfa romeo!

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt...so I Am so Clever That Sometimes I Don't Understand a Single Word of What I Am Saying"

Post subject:
PostPosted: 25 Oct 2006, 10:54 

alecsm Quote:
63FAL Quote:
poate am confundat ..daca este asa ...imi cer scuze ...INSA ...eu am cumparat masina de la autoitalia ...si mergeam la service ul din balta alba de pe lini tramvaiului 41 !! Autoitalia a facut "manevra" cu cele 2 doblo uri ... putzin ma intereseaza de service .... si daca este asa cum spui tu ...si am fost la autoperugia.... inseamna ca tot nu este un service bun nici autoitalia avand in vedere ca s-au facut sedinte speciale si pana si la fabricant a ajuns cunoscuta masina asta ... n-a fost nici un service in stare sa remedieze problema !!!
Tramvaiul 41 in balta alba :blink:

In locul tau i-as fi dat in judecata si le bagam doblo-urile in ......, ca nu ai cumparat FIAT ci Alfa Romeo, insa sunt mirat de faptul ca nu ti-au inlocuit motorul avand in vedere garantia de trei ani.
Nu cunosc cum au decurs "tratativele"cu reprezentanta/dealerul, insa sunt surprins ca o reprezentanta poate risca atat de mult!
Sunt prea multi cei care denatureaza adevarul si ma enerveaza enorm, de aceea par mai "dur".

cred ca aceste posturi ar trebui mutate la topicul cu pareri despre service si nu aici !!!!

Post subject:
PostPosted: 25 Oct 2006, 11:06 

Corect ca suntem offtopic
eu as fi curios ce s/ar fi intimplat la o reprezentanta din occident la asemenea probleme.
ajung sa cred "gurile rele" care spun ca sunt "loturi speciale" pentru anumite tari ,nu mai zic de monopolul de reprezentanta care este in RO deci mediu concurential 0 (si macar de/ar fi un fapt singular :evil:)

Post subject:
PostPosted: 25 Oct 2006, 15:08 

tot offtopic si eu dar despre dealerii alfa din romania. Tocmai am trecut pe la Autobrescia in brasov sa intreb de nmiste jante originale pe 17". Aici acele jante costa toate 4 4200 RON iar in Roma la un concesionar Alfa costau 550 euro aceleasi jante acum 3 saptamani. Oricum preturile la piese si accesorii fata de italia sunt cel putin duble.

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

PostPosted: 10 Mar 2007, 06:18 

:oops: Ma scuzati ca intervin, sunt un proaspat posesor de alfita-156 jts-2003 (2 saptamani),dar m-am lovit de exact aceleasi simptome. Masina am luat-o pentru sufletelul meu din Germania si nu am avut probleme pana cand am luat benzina de la noi (sunt pitestean). Adica mi s-a aprins "Becul" si am luat de 50 roni benzina de la o benzinarie part. Dupa cativa Km in panta a aparut acelasi mes ,sa piuie dar cel mai grav a fost ca masina s-a ingatuit intr-o panta. Am fost la "dealer" autorizat si mi-a dat drept cauza o stiva de chestii (probl cu apr si inj. 1 si 4) Intre timp am discutat cu un amic italian care are si el una . Problema in cazul meu a fost benzina . Toate au disparut dupa ce am schimbat benzina de cateva ori, adica dupa o sapt. Si inca un pont pe care mi l-a dat amicul meu : ADITIVII folositi in multe sortimente de la noi afecteaza senzorii masinii-recte cea pt oxigen si care da eroarea continua la bord . Tipul a patit-o la noi si s-a dus la reprez. cu masina in Italia la mama si la tatal lor. De atunci cand vine pe la noi foloseste numai doua statii de benz.

Post new topic  Reply to topic  [ 24 posts ] 

All times are UTC+03:00