Tupac Quote:
Salut,
Eu iti inteleg supararea, dar sa vii pe forumul AlfaClub si la primul post sa fii atat de virulent la adresa Alfa Romeo, apoi sa mai bagi si semnatura aia care o ai, eu zic ca nu este frumos!
Ia-o ca pe un
avertisment oficial, urmatoarea iesire in decor la acest mod (nesimtit as spune...scuza-ma) se soldeaza cu
BAN! 
hai sa-ti explic .... este singura varianta de a ma exterioriza fatza de evenimentele respective ...masina era geniala ...a fost prima mea masina si ink ma mai gandesc la ea cu mare placere si mi pare sincer rau pt cele intamplate ....
Faptul ca u imi dai avertisment cu ban nu mi se pare ok avand in vedere cum m-au mai sustinut si altii si le multumesc ... ca este parerea mea chiar dak din primul post ... acum am aflat de acest forum ...si ce trebuia sa scriu aberatii in vreo 50 de posturi ca sa pot sa scriu asta ????????????????? iti zic io NU !
Am mai avut masini cu probleme insa nu personale (de familie) si nu tineam asa mult la respectiva ... asa k nu m-a afectat !
ma intreba cineva ce masina conduc acum ... un ford mustang gt din 2005 si un renault megane .... cu care ma mandresc ca nu am avut nici cea mai mica problema ... cu toate ca megane ul a suferit modificari majore !!!!
sorry dak a deranjat p cineva postul meu sau semnatura mea ...nu e gluma asta simt acum ...desi sun ink FAN ALFA !!!
Alex_Alfa Quote:
Alecsm, sa inteleg ca esti prietenul lui Achim, cu 156 TI, culoare silver?
Imi pare rau pt cele intalmplate! Insa doar pt faptul ca TU ai avut ghinion cu a ta, nu inseamna ca toate Alfele sunt la fel.
Chiar am ramas "masca" atunci cand am vazut ce probleme ai avut cu ea, dar esti caz cam singular deci chiar cred ca e vorba de ghinion aici..
Nu cred ca e cazul sa generalizam si sa hulim o marca pt asta..
intradevar sun prietenul respectiv al lui achim .... cum poti sa zici asa ceva cand ... problema care am avuto eu este thread aici ?????
dak deranjeaza p cineva... spuneti ...nu e nici o pblema ... imi sterg contul ! si bineinteles si semnatura !