Va salut!
De cateva zile in familie si-a gasit locul un nou membru, o Alfa Giulietta QV din 2012.
Sunt fan Alfa de mic dar pana acum…lucrurile nu s-au legat in sensul asta.
Pe scurt, am achizionat masina de la un dealer din Galati, cu 195.000 km rulati in afara (e prima masina pe care o achizionez din afara dar acum inteleg sincer diferenta…nu ai zgomote la suspensie, soricei la interior, masina, in ciuda kilometrilor, se comporta impecabil).
Am luat-o cu cateva defecte la care va cer sfatul/piese

)
1. Amplificatorul de la sistemul audio Bose e mort. Cunoasteti pe cineva din zona Brasovului care repara? In caz contrar va trebui sa ma orientez catre unul SH.
2. Am 2 butoane de geam problematice, cel de la sofer se cam misca si trebuie sa gasesti pozitia ideala pentru inchidere iar cel din stanga spate e rupt. Se gasesc doar butoanele de schimb? Unitatea in sine functioneaza.
3. Neavand istoric complet prima miscare va fi sa ii schimb distributia (pe langa ulei, filtre, bujii
![Image]()
) si din ce mi-a recomandat vanzatorul ar trebui schimbate si variatoarele. Cam la ce pret ajung? Nu am gasit decat in UK si un pret estimativ ar fi de 5000 lei la ei, dar nu au stoc..
Ultima intrebare, oricum e prea tarziu sa dau inapoi, cam la cati km ma pot astepta sa mearga ok masina (motor)? Cu o intretinere buna, evident. (Acum are 195.000).