Tupace, cum ziceam, vorbesti sa te afli in treaba despre chestii pe care nu le cunosti. Cu metroul se vede ca nu prea ai mers, ca nu ai cum sa iesi transpirat de acolo nici pe cele mai mari calduri vara, ca e mai racoare in metrou, iar iarna...nu e ca vara. Cit circul eu in oras iarasi nu ai habar, dar iti place sa iti dai tu cu presupusul ca un om mare care stie ce spune. Am mers toata vara cu GTA-ul prin Bucuresti, de nevoie, stiu cit consuma, am mers si cu diesel-uri destul, stiu cit consuma si alea, am mers si cu JTS-ul vechi, stiu si ala cit consuma. Data viitoare cind vrei sa vorbim despre subiectul asta, vino si tu cu date concrete, nu cu o comparatie intre 1.7 boxer vechi si JTD-ul curent.
Referitor la ePER si 1.9 JTD de 150CP, iarasi, daca ai stii ce e ala ePER ai fii mai aproape de subiect. Sau te astepti sa te cred pe tine, ca vorbesti in numele adevarului suprem si tot ce spui tu e litera de lege ? Eu habar nu am daca exista sau nu 156 berlina cu 1.9 JTD 150CP, prefer sa cred ce am citit si ce am cautat decit sa te cred pe tine care ai adus vorba mai mult ca sa ai motiv sa te bagi again in seama.
A, nici tu nu poti sa dai un link macar care sa iti sustina punctul de vedere ? Vaaaai, ce tragic, imi pare rau pentru tine.
George, ia zi, da-mi un VIN de 156 berlina 1.9 JTD 150CP, il confirmam cu ePER, ca macar tu stii ce e ala spre deosebire de altii, dupa care da o bere ala care nu a avut dreptate. Ti se pare OK ? Un simplu pariu amical, nimic altceva. Sau hai, daca ai tu dreptate imi dai tu capace, daca am eu dreptate imi dai bere pina ma imbat(adica maxim 2
).