Da, are si d'alea
Nu, el nu are treaba cu montajul. Are firma de iport piese auto, nu are si service. Dar iti poate recomanda cateva Service-uri eventual. Acum sincer, pentru schimbat amortizoare nu cred ca are rost sa te duci sa dai o gramada de bani la AI sau cine stie ce Service-uri fancy
Eu le-am schimbat pe cele de pe spate la un Service la mine in cartier unde cunosc un mecanic care mai lureaza pe cateva Alfe, om super de treaba, face treaba buna, si preturi OK. Daca vrei sa te recomand sa imi zici. De asemenea, revizia tot la el am facut-o, asta insemnand: schimbat filtru aer + filtru benzina + filtru ulei, schimbat ulei cutie de viteze, schimbat ulei motor, schimbat placute frana spate. Toata manopera la mine a fost 1 mil lei. Filtrul polen l-am schimbat eu in fata blocului pentru ca mi-a venit mai tarziu. Bineinteles ca as fi putut schimba singur si filtrul de aer
, dar daca tot am fost la om...
La amortizoarele spate manopera a fost 500.000 lei.
Eu oricum am mai dat cate 100-200.000 lei mai mereu in plsu, omul e prea de treaba si in plus e super baiat, cand ma mai duc sa o urc pe rampa sa mai vad cate ceva pe dedesupt nu stau si astept prea mult, ma rezolva repede in 15 min si ma costa 100-150.000 lei, cat vreau eu sa dau. Deh...relatiile se intretin