pfff... nu ma deranja poate asa de tare daca cei care s-au dat cu ea aveau grija si nu imi treceau centura pe dupa scaun. asa si-au bagat picioarele in ea si au agatat banda centurii in piesa de plastic care se prinde in buton si acum in locul ala au iesit firele... si arata ca naiba
oricum... mi-a mai trecut raceala si... am terminat primul rezervor!
550km nu e rau pentru 62l, mai ales ca au fost drumurile de pe langa mine (bv-poiana, bv-predeal, bv-bran).
review inca nu fac si nici nu zic nimic de lucrurile bune pentru ca mai am nevoie de catava zile cu ea sa ma prind de tot si sa-mi vina si lucrurile care
s-au pierdut la transport (manualele, carnetul de service, antena etc), dar am niste mici intrebari/observatii...
in orice caz (ca sa respect slangu' de internet) masina e ceva de gen
OMFG!!!!11
xenoanele tremura de parca auto levelingu' e stricat, dar poate iar sunt obisnuit cu xenoanele de vag. bat in orice caz mult prea jos si cum eu nu ma numar printre taranii care merg cu proiectoarele de ceata aprinse nonstop ma deranjeaza un pic. cand trec pe la service le spun sa le ridice un pic.
maneta de semnalizare MA EXASPEREAZA. nu decupleaza cum trebuie, cel putin la curbele de pe bretele si sensurile giratorii largi. eu semnalizez absoltut tot in mod maniac si chestia asta ma frustreaza. "prinde" la 90 de grade ceea ce mi se pare extrem de mult. oare se poate regla chestia asta fara sa fie desfacuta juma' de masina?
chiar daca nu tin neaparat de masina, gumele sunt extrem de zgomotoase, speram sa se mai lase, dar m-am inselat. acum sunt pe la 2.3-2.4, maine ma duc sa le pun la 2.7/2.5 sa vad daca se schimba ceva.
singura problema serioasa pe care am descoperit-o e un fluierat destul de ciudat care pare sa vina de la transmisie cand decelerez. apare de pe la 110kmh si tine pana pe la 60kmh. incepe cam la o secunda dupa ce masina incepe sa decelereze, cuplata sau necuplata in viteza, deci e eliminat motorul de aici.
cand apas frana se opreste un pic dar incepe iar dupa, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca poate intra ceva in rezonanta intre disc si placute sau janta si etrier...
sunetul e ca un "fluierat a paguba" si se aude chiar si peste muzica. o idee ceva?