It is currently 24 Nov 2024, 23:18

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 502 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 521 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 11:04 

Pe Bd. Timisoara, dupa intersectia cu valea Cascadelor este un parc auto Fiat. Am avut ocazia sa trec pe acolo de cateva ori si am vazut forje cu masini noi noute (utilitare in special) de ai fi zis ca e cel putin vreun pilot de formula1 la volan. Cei care stiu zona cunosc si asfaltul, cu cratere si damburi din 10 in 10 m. Si sa nu credeti ca aia de la volan ocoleau vreunul...
Asta e respectul pentru client pe la noi, tu o tii ca pe o bijuterie si ai grija sa-i faci rodajul si sa n-o fortezi o mie - doua de km, cand ea de fapt era forjata si chinuita inca de la km 0...
Misto, nu?

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 13:08 

stiu zona (am dat o tura pe acolo cand am auzit ca a ajuns in romania s-o vad) si imi era mila si de masina cu care eram, masina de care nu prea mai imi pasa acum :|

oricum, dupa cum am mai zis, astept sa-mi zica si mie sSiviu (care nu lucreaza la autoitalia) ce si cum pentru ca ma gandesc ca daca stia detaliile confidentiale ale contractului nu cred ca i-ar fi trecut neobservate si toate detaliile despre ce a facut masina mea in aproape cele trei saptamani cat a stat in parc la ei la bucuresti.

in orice caz, masinile grupului fiat vin cu un counter H din fabrica care pana in 199km se poate reseta la 0.

miercuri am programare de dimineata la o firma de detailing la bucuresti pentru ca mi-e mila sa ii las pe cei de aici sa ii faca "pregatirea de livrare".

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 13:37 

Car: o cisterna
Am trecut mai devreme prin zona si am intrat in curtea AB sa-ti vad masina.Nu mai era. :evil:

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 13:42 

e in spate la service pentru ceva modificari acum :)
prima data le-am zis sa nu-mi puna numarul pe fata dar mi-am adus aminte ca nu ma prea place politia :twisted:

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 18:04 

Toshy uite cred ca am explicatia ptr cei 32 km si janta zgariata:
am primit azi telefon de la autoitalia pentru drive test. n-au masina dedicata pentru asa ceva dar trebuie sa livreze maine dupa-amiaza un 159 2.4 diesel q4 si inainte de masa daca vreau pot sa dau o tura cu ea. poate ma dau cu masina ta :lol:
acu serios le-am spus ca o sa trec sa o vad dar renunt la test drive ca sa nu suparam viitorul proprietar. daca asta e procedura lor standard cred ca e si explicatia ptr km tai si ptr zgarieturi.

urata treaba

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 18:31 

pai masina mea e deja in brasov de vineri. poate e ti-ul lui flovas...

daca a facut cineva testdrive cu masina mea si intra pe aici pe forum macar sa-mi spuna cat de rau i-a dat in gura ca sa stiu...

sSilviu (ca nu lucrezi la autoitalia), ai ceva detalii? 8)
sSilviu Quote:
Sa ai parte de bucurii si satisfactii de la masina pe care o doresti !!!
:scratch:

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 19:02 

Sa stapanesti sanatos masina insa intepaturile care i le aduci lui sSilviu cu fecare post al tau le consider tentativa de flame....

Baieti, jucati-va frumos

ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]

http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 19:07 

merci, dar flame(war) inseamna altceva. si eu chiar nu intrebam cu sarcasm, vreau sa stiu.

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 20:07 

Stimate domn,

In primul rand : Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea 1.000.000 de kilometrii fara probleme.
Nu sunt asa cum crezi si chiar nu lucrez la AI. Daca citeai si celelalte sectiuni, ai fi vazut ca lucrez intr-un amarat de service care intamplator este singurul din RO unde ofera service post garantie la Maseratti, Aston Martin, Bentrley, Ferrari ......
Cat despre faptul ca m-am dat cu masina ta, poti dormi linistit, nu ma intereseaza Q4. Am ocazia sa conduc masini la care nici macar nu visezi. Asa ca astepti degeaba informatii despre faptul ca ai ridicat masina cu 24 de km la bord si cu jantele zgariate. Nasol momemnt si chiar imi pare rau sa citesc despre asemenea caz mai ales ca ai asteptat `nspe luni masina.
Trebuie sa fii prea idiot sa recurgi la asemenea fapte, iar eu, ma consider un tip corect.
Ma surprinde atitudinea colegilor de pe forum, care in afara de Allex caruia ii multumesc, nu au avut nimic de spus vis-a-vis de faptul ca ma ataci in fiecare post. Nu este nicio problema, asa este viata.
Iti doresc sa ajuti cat mai multi de pe forum, asa cum am facut eu.
Inca o data, iti urez multi kilometrii fara probleme, sa te bucuri de masina si regret neplacerile pe care le-ai intampinat, insa nu uita ca nu are rost sa induci lumea in eroare asupra anumitor aspecte.

Respect,
Silviu

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 20:19 

iti multumesc foarte mult.

dar sa stii ca eu intrebam serios, fara sarcasm, pentru ca stiu care este relatia ta cu autoitalia (stai linistit n-am intrebat in stanga si in dreapta, mi-au venit informatiile pe tava chiar daca nu vroiam sa le stiu). nu te-am suspectat pe tine pentru ca, in ciuda discutiilor in contradictoriu pe care le-am avut, te creditez cu o inteligenta mult superioara genului asta de lucruri - daca nu era asa, stai linistit ca nu vorbeam cu tine.
(si nu esti obestia vietii mele sa te atac in fiecare post, am mentionat numele tau de trei ori si cred ca asta a fost)

nu folosesc expresii gen "respect" in general dar te salut si eu cu respect de data asta. fara nici un fel de sarcasm.

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 20:46 

OK, bine ca putem discuta civilizat.

Sunt de acord cu tine si cu toti cei care au postat ca nu este admisibil sa primesti masina in starea care a sosit la Brasov.
Personal, as fi fotografiat masina si in secunda doi reclamam situatia.
Ii cunosc pe cei de pe platforma AI si nu-mi vine sa cred ca au recurs la asemenea fapte, mai ales ca nu era prima masina pe care aveau ocazia sa o conduca.
Cat despre faptul ca fac mimiraliuri cu vehiculele comerciale, de la platforma de descarcare la punctul de livrare, crede-ma ca si cu Ducato-ul meu pe care l-am ridicat saptamana trecuta, s-au comportat la fel, pentru ca iti vine sa o calci la cat de bine poate sa mearaga magaoaia. Nu sunt de acord cu ei, insa distanta de 500 de metrii de la platforma la livrare, nu poate produce distruge masina. In rest nu am vazut sa practice "fenomenul" si cu celelalte marci/modele.
Va invit la service-uri de "firma" sa vedeti cum "meseriasii" intra si cum ies cu masina de la revizii/reparatii. :shock:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 20:51 

Toshy, homey, bucura-te de masina, lasa in urma toate mizeriile astea, pentru ca te mai asteapta destule cit esti in garantie sau cind o sa mai ai nevoie de service. Sper sa te multumeasca complet masina si sa iti creeze cit mai putine probleme.

Hai cu "rodajul" si cu ceva filme...

Post subject:
PostPosted: 12 May 2008, 20:53 

da mosu', miercuri seara sunt la tine cu biscutii aia care ii am in portbagaj de 3 saptamani :twisted:

Post subject:
PostPosted: 13 May 2008, 00:28 

Felicitari inca odata pentru alegere! E superba...... Cati mai multi km fara probleme si data viitoare cand ajung la Ghimbav sper sa le facem cunostinta in mica parcare de acolo :wink:

Post subject:
PostPosted: 13 May 2008, 00:49 

Car: 115/960
Pana atunci, daca ajungi tu mai repede in Bucuresti (si inteleg ca ajungi cat de curand), daca ti-ar face placere da un semn aici pe forum si poate o punem de o mini intalnire sa o admiram si noi live, sa ne cunoastem si sa mai schimbam ceva impresii :wink:

Post subject:
PostPosted: 13 May 2008, 01:06 

merci :)
pai miercuri si joi sunt acolo. vezi pe topicul cu intalnirile voastre din capitala 8)

Post subject:
PostPosted: 14 May 2008, 01:48 

Foarte frumoasa masina.Sa te bucuri de ea si cit mai multi km fara incidente.
Sunt curios ce explicatie vei primi de la dealer apropos de numarul inadmisibil (parerea mea) de km cu care a venit masina.

Post subject:
PostPosted: 17 May 2008, 23:46 

toshy, TI-ul meu inca nu a iesit din fabrica. cica in 2 saptamini va fii livrata. deja am depasit limita rabdarii, dar cind astepti o piesa de colectie, asta e....

Post subject: toshy
PostPosted: 18 May 2008, 23:35 

Car: Giulia Q
hai salut! eu am cumparat o 159 si tot 24 de Km avea la bord ,eu zic sa nu-ti spargi capul! masina mea , a ta si alte 500... de milioane sunt forjate zilnic de cei care le incarca pe vapoare sau pe tiruri , am prieteni buni care transporta masini cu vaporul si stiu ce le fac cand le prind...problemele adevarate apar dupa prima revizie la 10 mii ..cand descoperi ca-ti cad prin masina tot felul de plastice la care au umblat cei de la service! eu am 13 mii cu ea , merge super bine , pe langa apa din portbagaj , aripile spate ciobite,nisipul care a inceput sa intre intr-un far si alte mizilicuri .... bafta si sa ai grija de tine!

Giulia Quadrifoglio 2.9 AT 2024 -

Post subject:
PostPosted: 19 May 2008, 01:06 

pfff... nu ma deranja poate asa de tare daca cei care s-au dat cu ea aveau grija si nu imi treceau centura pe dupa scaun. asa si-au bagat picioarele in ea si au agatat banda centurii in piesa de plastic care se prinde in buton si acum in locul ala au iesit firele... si arata ca naiba :(

oricum... mi-a mai trecut raceala si... am terminat primul rezervor! :) 550km nu e rau pentru 62l, mai ales ca au fost drumurile de pe langa mine (bv-poiana, bv-predeal, bv-bran).

review inca nu fac si nici nu zic nimic de lucrurile bune pentru ca mai am nevoie de catava zile cu ea sa ma prind de tot si sa-mi vina si lucrurile care s-au pierdut la transport (manualele, carnetul de service, antena etc), dar am niste mici intrebari/observatii...

in orice caz (ca sa respect slangu' de internet) masina e ceva de gen OMFG!!!!11 :)

xenoanele tremura de parca auto levelingu' e stricat, dar poate iar sunt obisnuit cu xenoanele de vag. bat in orice caz mult prea jos si cum eu nu ma numar printre taranii care merg cu proiectoarele de ceata aprinse nonstop ma deranjeaza un pic. cand trec pe la service le spun sa le ridice un pic.

maneta de semnalizare MA EXASPEREAZA. nu decupleaza cum trebuie, cel putin la curbele de pe bretele si sensurile giratorii largi. eu semnalizez absoltut tot in mod maniac si chestia asta ma frustreaza. "prinde" la 90 de grade ceea ce mi se pare extrem de mult. oare se poate regla chestia asta fara sa fie desfacuta juma' de masina?

chiar daca nu tin neaparat de masina, gumele sunt extrem de zgomotoase, speram sa se mai lase, dar m-am inselat. acum sunt pe la 2.3-2.4, maine ma duc sa le pun la 2.7/2.5 sa vad daca se schimba ceva.

singura problema serioasa pe care am descoperit-o e un fluierat destul de ciudat care pare sa vina de la transmisie cand decelerez. apare de pe la 110kmh si tine pana pe la 60kmh. incepe cam la o secunda dupa ce masina incepe sa decelereze, cuplata sau necuplata in viteza, deci e eliminat motorul de aici.
cand apas frana se opreste un pic dar incepe iar dupa, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca poate intra ceva in rezonanta intre disc si placute sau janta si etrier...
sunetul e ca un "fluierat a paguba" si se aude chiar si peste muzica. o idee ceva? :question:

Post subject:
PostPosted: 19 May 2008, 18:15 

Asta cu fluieratul eu n-o am.
Cu xenoanele, pot sa confirm, intr-adevar bat un pic cam jos, si asa era si la Alfa dinainte (am avut un 159 cu motorul 1.9 JTDm).
Inainte de astea am avut un 407 cu xenoane si acolo luminau destul de mult mai in fata, la drum lung aproape ca nu aveam nevoie de faza lunga, si asta fara ca totusi sa fie deranjante pentru cel din fata.
Cu tremuratul nu am observat, in afara de reglajul pe inaltime pe care si-l fac la aprindere, nu le-am vazut sa tremure.
Cu maneta semnalizatorului, nu mi s-a parut problema - si eu semnalizez tot. Intr-adevar, mai ramane in pozitie daca nu virezi mult, dar asta e cam la orice masina.
Vezi ca anvelopele zice in cartea tehnica ca tre sa fie 2.5/2.5, ale tale sunt un pic cam moi.

Post subject:
PostPosted: 19 May 2008, 18:34 

fluieratul sper sa treaca de la sine :roll:

xenoanele o sa le reglez cand au timp baietii de la service de mine sau daca nu ma uit eu pe acolo. tremuratul este la denivelari, nu asa de nebun cum face la inceput... de obicei asa facea cand autolevelingu' era pe duca pe alte masini pe care le-am mai condus.

maneta prinde fix la sfert de tura/90 de grade ceea ce este foarte mult pentru stilul meu... a inceput sa ma exaspereze...

Post subject: Salut.
PostPosted: 19 May 2008, 19:15 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Eu am GoodYear Eagle F1 si mi s-au parut si mie putin cam zgomotoase fata de pneurile Pirelli de pe fosta 156. Ce pneuri ai?
Altfel, nu am sesizat vreo problema cu semnalizarea. Despre Xenon, nu stiu pt ca nu am.

Post subject:
PostPosted: 19 May 2008, 19:19 

pirelli pzero nero. eagle gsd3 sunt unele dintre cele mai zgomotoase gume pe care le-am avut pana acum, dar pe vremea aia erau cele mai "grippy" :)
in orice caz poate sunt si drumurile de vina, brasovul e proaspat asfaltat si e posibil ca stratul de uzura sa nu fie inca asezat cum trebuie... vad maine la drum lung ca am bagat 2.7/2.5 de dimineata pe racoare cu masina rece...

Post subject:
PostPosted: 20 May 2008, 01:03 

poze noi cu jegul... vineri o sa fie curata si parfumata si pregatita de pozele de book :twisted:
merci mike20 pentru photo shoot :)

Attachments:
Picture 026.jpg
Picture 026.jpg [ 48.66 KiB | Viewed 3039 times ]
Picture 021.jpg
Picture 021.jpg [ 49.87 KiB | Viewed 3039 times ]
Picture 020.jpg
Picture 020.jpg [ 47.86 KiB | Viewed 3038 times ]
Picture 018.jpg
Picture 018.jpg [ 54.97 KiB | Viewed 3036 times ]
Picture 017.jpg
Picture 017.jpg [ 59.89 KiB | Viewed 3042 times ]
Picture 012.jpg
Picture 012.jpg [ 30.24 KiB | Viewed 3037 times ]
Picture 008.jpg
Picture 008.jpg [ 47.26 KiB | Viewed 3037 times ]
Picture 002.jpg
Picture 002.jpg [ 53.98 KiB | Viewed 3039 times ]

Post new topic  Reply to topic  [ 502 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 521 Next

All times are UTC+03:00