Cobra Quote:
am incercat aseara sa reglez pe faza scurta, dar suruburile pt stanga-dreapta nu fac nimic, nu le misca deloc. sa fie ceva stricat? cele de sus jos merg perfect, am reglat din ele
Subscriu! Am patit si eu!
Am uitat care-ce face si am rotit aiurea de suruburi in ambele sensuri pana m-am trezit cu surubul de reglaj in mana!
Sa vezi chin pana l-am pus la loc! Vb. de ala care regleaza sus-jos! Pana la urma am izbutit sa-l pun la loc si merge sa reglez pe inaltime dar am impresia ca stanga-dreapta pot sa sucesc de surubelnita pana ploua cu biscutit ca nu se intampla nimic.
Si faza nasoala e ca farul din dreapta imi bate aiurea rau, il intersecteaza pe cel din stanga si bate pe celalalt sens de mers, in loc sa vad eu linia alba si gropile de pe marginea drumului.
Iau in considerare serios sa o duc la service sa mi-o regleze un mecanic priceput. Ceea ce eu nu sunt, in ciuda tutorialului care da mura in gura!

Se baga cineva sa mi le regleze la Fest? Dau bere/cola/tigari/pizza/mici (la alegere)! Ideea de baza esa nu fie meÅŸterul in stare de ebrietate...