mi`ar trebui si mie sincronul de la viteza 1 ( pinion fix si mobil ) sau eventual o cutie de viteze second hand de alfa 145 ...sau poate merge si de alfa 33 .. oricum motoru` meu e 1.7 boxer de alfa 33 (am aflat dupa vreo juma de an , cand am primit actele de la el , ca cel vechi de 1.6boxer murise si a trebuit sa il skimb). Intra usor in viteze (mai greu uneori in marsalier) ... insa la intaia , se aude urat rau de tot... de mi`e si rusine sa plec de pe loc

... Daca o bag intr`a`ntaia si tin piciorul pe ambreiaj si accelerez nu se aude nimic ciudat... dar daca iau piciorul de pe ambreiaj sa plec de pe loc, se aude f nasol, si parca de curand a inceput sa se auda f putin si in celelalte viteze.
Alta problema.. aveti idee cat m`ar costa sa omologhez motorul asta ? eu aveam inainte 1.6 boxer 101 cai al ei original si acum am 1.7 boxer de alfa 33 (nici nu stiu daca e 8 sau 16 valve, nu stiu nici cati cai are... mama masii )
As mai vrea totodata sa pun si instalatie de gaz, daca merge , ca m`a rupt cu consumu de 15-18% la mers normal adica schimbata viteza intre 2500 si 3000.
De 2 ani , de cand o am, nu am dat de nici un mecanic bun sau vreun baietas sa se priceapa la masinile astea... si parca numai sfaturi proaste am primit ca mereu am avut cate o belea cu masina . offfff ! pls help