Tupac, vezi ca sunt mai multe tipuri de senzori de viteza, depind de modelul si varianta masinii tale!!!
Insa, din experienta, iti pot spune ca astfel de senzori nu prea se defecteaza, mai probabil ar fi sa ai o intrerupere in cablajul electric al masinii.
Ar fi grozav daca ai veni la intalnirea de sambata, 3 Decembrie, ora 11, ca ti-am pregatit niste extrase din ePER cu reperele senzorului, daca esti hotarat sa iei unul nou, sunt bune sa verifici daca senzorul pe care il cumperi este cel bun!
Mai mult, ti-am facut o copie dupa manualul de reparatie Alfa 145, anume Volumul III - Sectiunea II: Instrument cluster schematics and repairing - inclusiv toti senzorii cum se verifica - beton, 40 pagini

Imi cer scuze de intarziere, am fost bizi-bizi al dreq si mai rau, am avut ordinatorul defect, io fiind in imposibilitatea de a accesa manualele mele Alfa Romeo.

Te astept la intalnire. Daca nu poti, nu-i nimic, ne vedem peste 2 sambete sau cand poti tu, cartea nu pleaca nicaieri, o am in masina. In fiecare sambata voi fi acolo, fie daca veniti voi sau nu.
Bafta!