ALXege Quote:
Aproape ca uitasem cat de bine poate sa arate Brera! Asemeni GTV-ului, parca e si mai frumoasa pe masura ce imbatraneste!
S-o stapanesti sanatos, ti-ai luat o masina foarte misto (si nu doar pentru cum arata).
ALXege: Multumesc frumos ALXege, apreciez
m3ph0 Quote:
Salut Brady!
Sper ca te-ai bucurat de masina mai mult decat am apucat eu sa o fac in anii in care a stat la mine.
Trecand peste partea cu ambreiajul si volanta care cred ca ar mai fi mers ceva timp, sa stii ca partea de distributie nu ar fi fost nicio problema sa o inlocuiesc cat timp a fost la mine, avand in vedere suma cu foarte multe cifre pe care am "investit-o" pana la vanzare (si crede-ma ca a fost foarte mare, altfel cu siguranta nu te-ar fi atras masina), daca nu l-as fi crezut pe colegul Mihai ca a schimbat-o in 2017:
bele_mihai Quote:
111.500 km si ceva mai mult de munca prin ea:
- revizie filtre + ulei selenia wr 5w40.
- kit distributie + pompa apa + kit accesorii + fulie arbore + antigel.
- galerie de admisie curatata.
- ulei cutie.
- ulei servo.
- inlocuit radiator ulei ca aveam o gaura prin el.
- inlocuit brat inferior.
- verificata turbina - totul ok.
Masina a mai fost condusa de un prieten cat am fost plecat si a reusit sa pocneasca o bordura cu bara fata incat sa necesite interventii. Ulterior s-au vopsit:
- buza neagra (care dupa reparatie a fost atinsa din nou. nu de mine. f**k it
)
- bara fata
+ ca tot era la vopsit a mai urmat:
- capota
- ambele aripi
- oglinzi
- punctate aripile spate unde se ciobeste de la pietricelele aruncate din fata (clasic) + polish pe restul masinii cred...ca nu eram acasa.
Mai aveam ceva prin lista..mici dichisuri, dar radiatorul ala de ulei mi-a dat planurile si bugetul peste cap.
Urmeaza sa pun cauciucurile de iarna si cam atat. Masina se misca parca putin mai bine dupa toate interventiile (plus ca n-am condus nimic vreo 4 luni). Am vrut sa aflu puterea exacta a ei, dar o sa mai ramana un mister o vreme.
Mecanica a fost facuta de Bogdan, partea de vopsitorie in Constanta..ceva mai calitativ, dar in acelasi timp mai piperat. Nu m-am ocupat eu, dar in caz de intereseaza pe cineva pot afla ce si cum.
In final niste poze.
Altfel cu siguranta o sa mai gasesti mici lucruri de facut la ea, mai aveam si eu o lista destul de cuprinzatoare de imbunatatiri, dar intotdeuna am vazut-o ca pe un proiect pe termen mediu-lung, iar la cum arata, cred ca i se pot ierta multe.
Nu cred ca gresesc cand spun ca in Romania nu sunt mai mult de 3 Brera care sa arate mai bine decat ce ai tu acum(si daca sunt, mi-ar placea colegii sa le posteze aici, sa ne delectam si noi cu ceva frumos
).
Iti doresc succes pe mai departe cu proiectul si sper sa tii topicul activ, sa o mai vad si eu din cand in cand.
LE: scuze, dar mi-am permis sa pastrez la profil poza cu ea
Salut Cosmin, multumesc, intradevar am apucat sa ma bucur putin dar nu suficient insa, cum spuneam inca nu am apucat sa merg la un drum mai lung sa ma bucur cu adevarat de masina
Asa este volanta si ambreiajul mai mergeau trase putin dar daca tot am " intrat acolo" am zis sa fac totul sa fiu eu sigur ca sunt rezolvate. Apreciez ca ai avut grija de masina si acest lucru se vede foarte usor.
tzzivii Quote:
Avand in vedere ca din cate imi amintesc masina a fost facuta la mine de catre Mihai, te rog sa imi spui si mie cum ti-ai dat seama ca e din 2007 neschimbata distributia. Sa mai invat si eu una alta.
Am postat doar pt a pastra un istoric corect la aceasta masina pt viitor.
Nu am venit aici sa te invat lucruri nici sa ma cert cu tine, avem cunostinte comune si nu sunt interesat sa facem balci aici.
Evident esti un mecanic mult mai priceput decat mine si nu am eu ce sa te invat la acest capitol, eu nu sunt mecanic.
Iti pot spune doar ca acest " imi amintesc" al tau nu este foarte precis.
De exemplu eu imi amintesc ca te-am sunat de cateva ori in septembrie si octombrie pana cand nu mi-ai mai raspuns la telefon.
Sper ca " iti aduci aminte" ca te sunasem sa continui cu tine interventiile mecanice la aceasta masina.
Probabil ai considerat ca nu mai vrei sa iti bati capul cu ea sau pur si simplu nu mai aveai timp de inca unul ca mine care sa te streseze cu masina lui.
Ceea ce este perfect normal, in mod cert nu ai o obligatie fata de mine si pot sa respect si inteleg acest lucru.
Nu este nicidecum un atac la adresa ta dar te rog sa nu te superi si sa imi permiti sa imi trag singur
concluziile pe ce am cumparat si descoperit (nu din amintiri) cand am desfacut masina.
Masina are astazi 130000km pe cureaua crapata abia se mai vedea unde era scris ceva candva iar mai jos voi atasa o poza cu fulia de "20k km", care a fost si ea schimbata in postarea din 2017 conform celor mentionate acolo.
In orice caz, o sa inchid aici orice discutie viitoare legata de foste lucrari de mentenanta la masina, daca cineva vrea sa intram in detalii il invit sa ne "paruim" in privat.
Aparent nu pot incarca poze la calitate mare.