ma simt ca si cand as da in gat dar scuze nu gasesc in niciuna din situatiile urmatoare:
1. rugat la revizie verificat placutza frana, uitat dat antifurt, totusi ei verificat si taxat
intrebare: verificat cu lanterna sau au ei 30 si ceva de modele diferite de antifurt? (roti+prezoane cumparate ulterior, nu de la ei)
2. primit masina cu jante aliaj, dar cauciucuri firestone firehawk fuel saver
intrebare: pleaca vreun model alfa romeo, o masina oarecum sport, oarecum premium, din fabrica lor cu cauciucuri fuel saver, mixte, ieftine si proaste?
3. dus masina la schimbat brate, piulitza cu care este prinsa planetara in butuc stransa dar nu suficient, iar sigurantele nebatute cum trebuie la loc. Prin urmare desfacut,problemele aferente, mers la alt service pt interventie.
intrebare: se poate intampla sa se desfaca chiar daca era stransa ca lumea sau chiar e o greseala grava?...bratul a fost schimbat vineri dupa amiaza
4. fulare enervanta, zgomot urat roata dreapta fatza; eu, convins ca este janta; reparat janta, fulare se mentine; descoperit defect rulment dreapta fatza; asta marti, dupa ce masina a fost la revizie joi;
intrebare: nu este normal ca la o revizie sa afli daca poti merge cu masina in siguranta si daca totul functioneaza normal? nu era normal ca EI sa-mi spuna ca am rulmentul bulit?
intrebare 2: se poate ca punctul 3 sa fie vinovat pt punctul 4?
Eu sunt paranoic de felul meu peste media acceptata, stiu si admit, nu fac reclamatii aici, ci doar pun si eu niste intrebari ca sa stiu cam cat de paranoic sunt...
ar mai fii vreo doua chestii:
revizie din aia mare cu schimbat filtre etc..Sun luni sa ma programez vineri si intreb daca imi pot aduce filtrele si uleiul. Ei zic ca da. Cheltui bani , le cumpar, iar vineri mi se spune ca nu le pot primi
si ca trebuie sa le platesc pe ale lor.
revizie, sunt sunat ca trebuie schimbate placutele frana, ambele seturi. intreb cat costa, mi se spune ca in jur de 2 milioane setu'. ma gandesc ca e ok si imi dau acordul, telefonic.Seara, ma duc sa iau masina, un set 240ron, al doilea 470 ron. No comment.