goldfinger Quote:
man, nu sunt rautacios sau sarcastic ca nu am de ce. Avem p-aici cativa care "mananca alfa pe paine" si se descurca (in general) sa faca rost de aproape orice. Iti recomand sa iei legatura cu Tzzivii, ii comunici bugetul si ce iti doresti si nu ramane decat sa astepti. Stiu ca in zona de Vest mai este cineva priceput si care se ocupa inclusiv de dezmembrari. Incearca si acolo.
In alta ordine de idei, scaunele de facelift parca au un suport lateral mai bun. Insa nici ele nu fac fata unui circuit, aluneci din scaun intr-un mare fel, mai ales daca sunt din piele. (La ultima tura pe circuit fata se tinea strans cu mana de maner si cu piciorul stang impingea in consola, altfel venea gramada peste mine. Cu scaun reglat in pozitie corecta si centura de siguranta, bineinteles).
Imi place mult mai mult abordarea asta, multumesc
Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am venit aici sa munceasca altcineva pentru mine, ci tocmai pentru ca Alfa reprezinta o marca complet necunoscuta mie, pentru ca mi-am epuizat sursele pe care le cunosc si pentru ca m-am gandit ca cel mai bine ar putea sa ajute pasionatii din aceasta comunitate, am ales sa apelez la bunavointa voastra. Voi lua legatura cu colegul Tzzivii in speranta ca va avea cum sa ma ajute, multumesc pentru recomandare.
Nu m-am gandit atat de departe la circuit (doar e diesel, nu?), dar am observat ca si in oras sau in tot ce inseamna curbe, suportul lateral e ca inexistent si e pacat. Daca nu sunt confortabile, macar sustinere sa aiba.
IObi Quote:
Salutare,
In legatura cu designul scaunelor pre-facelift, e subiectiv, dar mie personal mi se par mai frumoase decat cele de 159. In legatura cu cat sunt de comode, fundul meu zice ca sunt mai comode decat cele face-lift, pentru ca sunt o idee mai moi, dar intradevar sustinerea laterala e mai slaba. Personal, fara sa ma injuri, cred ca o "strici" putin daca ii pui scaunde de 159. Designul ala de scoica e mult mai fain si vine mai bine pe masina, dar fiecare isi lasa amprenta cum considera.
Spor la cautari, si cum au spus si colegii mai sus, Tzivii e cea mai in masura persoana sa te ajute sa gasesti. Idee: daca tot vrei sa schimbi scaunele, nu stiu daca ai luat in calcul sa-i faci interiorul bej, mi se pare ca da foarte bine cu masina rosie, si ai face-o mai unicata din moment ce 99% dintre Brerele rosii au interior negru.
Prima optiune sunt scaunele originale de Brera, evident, dar am zis sa am si solutii de rezerva in caz de chiar nu o sa gasesc nimic. Nu pot sa ma pronunt la modul absolut si sa zic ca sunt inconfortabile si punct, poate tine mult si de configuratia persoanei care le incearca. In cazul meu, da, nu pot sa zic ca am intalnit scaune mai inconfortabile, dar m-as multumi si cu suportul lateral si atat. Sa stii ca m-am gandit si la varianta vopsirii, dar bejul este o culoare foarte pretentioasa si din ce am discutat cu persoanele la care am facut pana acum detailing, inca nu s-a gasit un produs care sa curete vopseaua care se ia de pe blugi fara sa ia si vopseaua de pe scaun. Dar astea sunt detalii minore, ce-i drept.
Apreciez recomandarile, oricum!