georgeg Quote:
marc Quote:
La Giulietta mea baga ventilatie calda in mod normal. Problema e ca de undeva din spatele pedalelor vine rece la viteze mari(de exemplu pe autostrada sau cand merg peste 80km/h) Din cate inteleg de la voi, problema este ca baga doar rece?
Sent from my iPhone using Tapatalk
La mine baga si cald, si rece. Cald pe gurile de pe partea stanga a masinii, rece pe cele de pe dreapta. Mixul final din masina este...rece.
Am avut problema asta....si dupa un an o am din nou
. Nu prea baga aer pe partea dreapta si in spate, iar ala pe care il baga era rece.
Service, demontat complet bordul, schimbat motorasele si clapetele cu probleme = rezolvat problema fluxului de aer.
Pe partea de caldura, aparent, caloriferul (radiatorul de condensare) era colmatat bine (cica ar avea 2 zone ~stanga/dreapta)...m-am zgarcit sa mai las masina 9 zile la service pana venea piesa noua, am acceptat o incercare de curatare = am avut caldura fix un an. Acum am din nou aer rece pe partea dreapta, nu stiu daca e tot de la asta (in spate am aer cald si parca circuitul din spate era acelasi cu cel din fata?) ori s-a busit altceva.
Solutia temporara = inchis gurile de ventilatie din dreapta
(cea de la geam lasata foarte putin deschisa) - nu mai intra decat aerul cald pe partea soferului si din spate..