Festul e platit deci e clar ca vin, acum sa vedem daca vin si cu masina.
Am mers cu ea iarna asta si s-a comportat foarte misto, insaaaa pana in fest vreau sa mai fac o gramada de chestii, cam asa arata lista:
1. Arcurile fata stau intre 2 suporti fiecare, unul sus si unul jos. Acesti suporti sunt dependenti de parte, fiind 4 la numar e clar ca pot sa fac cateva combinatii nereusite cu ei. La 33 arcurile dau unghiul de cadere si suspectez ca nu am nimerit perfect acei suporti. Din fericire acum am facut rost de niste scheme de la un tip din Australia care are 4 permanent 4, asa ca voi scoate arcurile si le voi pune corect.
2. Diferentialul spate bazaie dupa 80 la ora, am vb cu Tzivii si cel mai probabil o sa il duc la el. Cu ocazia asta o sa descopar si de ce pierd ulei din diferential prin capatul din stanga al puntii spate.
3. Set reparatie etrieri spate. Pierd lichid de frana pe la etrierii spate, eu sunt aproape sigur ca I-am facut si pe astia in 2015, insa nu toate lucrurile au iesit chiar perfect.
4. Reglat usi, aripi si alte chestii de care nu am avut timp dupa prima restaurare in 2015, probabil ca tot cu Tzivii o sa vb si despre asta.
5. Am rugina la aripa stanga spate pe pasaj si evident ca vreau sa repar si sa vopsesc. Aripa asta era ultima chestie pe care trebuia sa o faca tinichigiul in 2014 cand am vopsit-o, la sfarsit l-am grabit si mi-a lasat ceva frumos, o floricica
. Partea buna e ca doar acolo am rugina.
6. Am pus un set de injectoare Ev6 in locul injectoarelor mele Ev1. Ev6 au mai multe "gauri" si dau un pattern mai larg, sunt de generatie mai noua si auzisem de pe cluburile de afara ca iti dau cuplu mai bun. In realitate treaba sta putin diferit, sunt mai eficiente jos in ture insa sus pierzi putere, asa ca imi curat injectoarele originale si le pun inapoi pe masina.
7. Panhard bar-ul este prea lung si acum ca masina e coborata 30mm, imi arunca puntea in spre dreapta. O sa il fac reglabil sa scap si de problema asta.
8. Cred ca s-a spart aeroterma, imi baga abur cu miros de antigel inauntru, din fericire mai am 100 de aeroterme si o sa o rezolv. Din pacate o sa muncesc de imi sar capacele
9. Maneta de viteze e prinsa de furca de la timonerie cu un surub de 7. Fiind frecat incontinuu surubul ala s-a uzat si acum are toleranta prea mare asa ca incepe sa vibreze si sa faca sunete stupide. Si bucsa in care intra el s-a uzat asa ca le voi face pe ambele de 8 ca sa scap de sunetul ala stupid.
10. Pompa servo face niste sunete destul de neplacute uneori asa ca o voi schimba. Mai am vreo 4, deci cu putin noroc ar trebui sa fie una mai buna.
11. Trebuie sa imi fac o evacuare custom, acum am o mizerie ruginita care nici macar nu e a masinii (E de pe un 33 SW) si atinge in caroserie.
12.Am vorbit in Olanda la squadra pentru un chip, e cam cea mai buna solutie pentru 33 16v.
13. De inlocuit cei 8 tacheti noi de la AE cu alti 8 tacheti noi de la Ajusa(care ma asteapta deja in garaj). Cei de la AE au cedat in trecut si mi-au distrus un motor.
14. 33-ul vine din fabrica cu 2 boxe in bord si un casetofon. Nu vreau sa imi gauresc fetele de usi si alte tiganii de genul, asa ca imi doresc 2 boxe de 3.5 inch mai bune si un Mp3 player care sa nu arate ca un OZN.
15. Echilibrat cardan pentru ca tremura dupa 120.
Cam asta e lista. Mai am mai putin de 3 luni pana la fest deci nu stiu daca voi avea timp sa rezolv tot.
Ca sa ma iertati pentru wall of text-ul de mai sus, am zis sa pun si niste poze cu masina in haine de iarna.