Salut Bimm3r
Te-am recunoscut man, fii fara grija
Sa iti urez cu ocazia asta un bun venit la noi pe forum
Multumesc de aprecierile legate de masina
In ce priveste relanti-ul, el sta OK pe la 900rpm in general, dar dupa cum se vede si in poze (daca te uiti la temperatura la apa) motorul era rece mereu cand am facut pozele.
In ce priveste tuningul
. Sa o luam pe rand:
- la evacuare nu vreau sa umblu, chiar nu are rost crede-ma. Nimic nu se compara cu sunetul de boxer
, sunet pe care nu vreau sub nici un chip sa il stric. Cand ii mai dau cate o talpa se uita lumea ca la urs
- chip tuning e in planuri fii fara grija, va fi un chip de la Squadra Tuning care va aduce un spor de 10-11Cp si 10Nm aproximativ. Inainte de a face chip-ul o sa merg si la un Dyno test sa vad cati caluti mai are masina din cei 130CP initiali, iar dupa tuning ma voi duce iar sa vad sporurile efective.
- nu stiu inca (o sa analizez mai in profunzime) daca voi pune si un filtru BMC carbon cu timpul
, vad eu de asta...
- in ce priveste turbo, nu stiu..e o operatiune majora si nu stiu ce implicatii reale are, cat costa, si mai ales unde as putea face ceva de calitate. In nici un cz nu voi face ceva la motor care sa il deterioreze, motorul este intr-o stare prea buna ca sa imi bat joc de el.
- pentru suspensii..hmm....poate nu realizezi cat de joasa e masina
Crezi ca vreau ceva mai jos si mai tare in Bucuresti?!
Nu, e de ajuns, crede-ma. Ca stabilitate la fel, nu am ce sa comentez, sta lipita de asfalt, iar pe circuit nu o voi duce sa zic ca am nevoie de Koni-uri sau ceva de genul...Nu are rost, sunt bani multi care nu renteaza....
- frane - normal ca ceva mai tare ar fi de preferat
, dar si aici e vorba de bani multi si hmm..la fel, daca nu fac raliu, nu stiu cat renteaza. Am discurile pe fata un pic ovalizate, cand se va pune problema sa le schimb, voi analiza si posibilitatea achizitionarii unora de calitate mai buna sa zicem, dar ar trebui si pistonase&stuff si e vorba de bani chiar multi si aici
, peste 1000E ceva super din cate am vazut eu...
In plus doresc niste OZ Superturismo GT, inca nu m-am decis daca pe 14" sau 15"..
In alta ordine de idei, senzorul de vitezometru inca nu mi-a sosit nici acum...