It is currently 25 Nov 2024, 01:59

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 196 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 8 Next
Author Message
 Post subject: Re: Politia Romana...
PostPosted: 29 Jul 2013, 20:35 

Car: Vespa
Ma , io nu prea am scapat de radar :) .
M-au ars in Buc si pentru 3 km in plus :( .
Doar anul trecut am scapat , pe DN1 , cand m-au luat din mers cu 153 unde limita e 100 si am scapat doar pentru ca aveam pe cineva destul de sef in masina . Altfel , deja ma pregateam sa las permisul ... Am primit urari de drum bun etc in loc de amenda si toata lumea a fost fericita :))
In rest , incerc sa merg legal la drum lung si ma bazez pe flash-urile soferilor de treaba .

PostPosted: 29 Jul 2013, 22:12 

Car: 156
da se stie ca politia a legalizat veioza cu buton introducand noile radare. inainte trebuiau sa stea cu mana pe mufa sau cu ziarul in fata veiozei , acum totul e mult mai elegant , cata precizie, brava!

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 05 Aug 2013, 09:59 

Azi mi-am recuperat permisul. :dance:
In afara de placerea redobandita a mersului cu Alfa am mai aflat un lucru imbucurator: daca ti se suspenda permisul, se sterg toate punctele de penalizare avute anterior, ne legate de contraventia pt care ti s-a suspendat permisul. Era, cumva, logic, pe aceeasi logica cu practica cumulului de pedepse, dar, stiind Politia Romana, si, mai ales, varianta ei din epoca Ponta, cu consemn de adus bani cu japca la bugetul subtiat ( :fuck: ), nu ma asteptam...

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 05 Aug 2013, 10:01 

Long days... :clapping:

PostPosted: 05 Aug 2013, 20:19 

Ce urmeaza sa va spun e mai mult de "funny staff", dar dat fiind faptul ca are legatura cu militia romana...

Asadar am fost in acest weekend la o nunta de militieni. Impropriu spus am fost, mai mult tarat. 400 de invitati din care mai bine de 200 militieni get beget. Se puteau recunoaste usor dupa burtile rasfrante peste curele, mainile infipte bine in buzunare, cu madularul usor adus in fata. Capul usor lasat in fata, barbia usor in piept si privirea agera ce licareste pe sub sprancene. postura tipica, inconfundabila de Garcea in asteptarea victimei ce a depasit limita de viteza.
Pot spune ca am stat in acelasi barlog cu inamicul. Simteam nevoia sa fac ceva ilegal, numai ca sa le fac in ciuda.

Imi pot doar inchipui cum a decurs saptamana premergatoare weekendului: "Safu', am si eu o nunta acum la final de saptamana. Pot sa iau radaru'?... sti, cu daru tre sa rezolv cumva".

PostPosted: 05 Aug 2013, 20:42 

Car: Valeria/Carla
:lol: Tare asta ! Probabil ca ii vor face mirelui cadou o saptamana intreaga in care sa stea numai el cu radaru', ca e la inceput de drum, sa aiba cu ce-si intemeia un camin cu toate cele.

PostPosted: 30 Aug 2013, 13:35 

Car: --
ieri si azi radar pe soseaua Pipera in zona "permise si inmatriculari auto", unde sunt 3 benzi de circulatie si se merge cu 100+ desi e oras.
tinde sa devina o obisnuinta cred :(

PostPosted: 02 May 2014, 08:51 

Am invins Politia Romana!
Instanta a dispus anularea procesului verbal de contraventie si anularea suspendarii permisului!
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost formulată. Anulează procesul verbal de constatare a contravenţiei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 29.04.2014.
Document: Hotarâre 3414/2014 29.04.2014

Vin cu Giulietta la Fest si, mai mult, EU voi fi la volan! :first:

PostPosted: 02 May 2014, 09:44 

Car: Valeria/Carla
:clapping: Bravo, Lucian ! Pana la urma, tot binele invinge.

PostPosted: 02 May 2014, 13:22 

Car: Il Duce
https://www.youtube.com/watch?v=ivgKKkaBdeI" onclick="window.open(this.href);return false;

GTA's are very much a 'labour of love'....and a great emptier of our wallets - AO member

Gone:
Alfa Romeo GTV 2.0 TS CUP
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

PostPosted: 02 May 2014, 18:25 

http://www.youtube.com/watch?v=E-DZ0KtR3RY" onclick="window.open(this.href);return false;

:yeee:

PostPosted: 31 May 2014, 00:00 

Quote:
Am invins Politia Romana!
Instanta a dispus anularea procesului verbal de contraventie si anularea suspendarii permisului!
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite cererea astfel cum a fost formulată. Anulează procesul verbal de constatare a contravenţiei. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 29.04.2014.
Document: Hotarâre 3414/2014 29.04.2014
Vin cu Giulietta la Fest si, mai mult, EU voi fi la volan! :first:
N-au făcut apel? Știu și eu un caz cîștigat la Judecătoria sectorului 6 și pierdut la apel la Tribunal.

Ex:
156 mk 2, 2.0 JTS, gri metalizat, DB 18 LEK
159 JTDm, vișiniu, DB 19 LEK

PostPosted: 31 May 2014, 13:13 

Babacu Quote:
N-au făcut apel? Știu și eu un caz cîștigat la Judecătoria sectorului 6 și pierdut la apel la Tribunal.
Azi, pe site-ul judecatoriei, la cai de atac, nu figura nici un apel. Deci se pare ca nu au facut apel. De altfel, avand un martor, iar ei nimic, nici nu cred ca s-ar fi complicat sa faca apel.
Fuck them! :fuck:

PostPosted: 15 Oct 2015, 22:02 

Azi am luat o amenda pe splai, 91 pentru viteza, mi-a dat dusmanul 6 puncte x 105lei punctul. Am semnat, am obiectat...as vrea sa contest doar de palmares, nu stiu daca am sanse, poate printr-o minune sa nu fi inregistrat radarul si sa nu aiba proba.
Intrebare, care sunt costurile de proces in cazul in care ies la fel ca acum, estimativ.

PostPosted: 15 Oct 2015, 22:43 

Car: ALFA ROMEO 155
Daca e sa castigi o sa ramai doar cu banii dati la avocat, daca e sa pierzi platesti aceeasi suma trecuta in PV doar ca prin sentinta + banii dati la avocat + timpul pierdut si drumurile facute

PostPosted: 15 Oct 2015, 23:39 

Ce mi se pare ciudat e ca am avut 91, pe splai viteza maxima este 60 iar eu am avut fix cu 31 mai mult pentru a fi încadrat la 6 puncte de amenda. Adică nu am avut 96,97 etc. Fix minim pentru gradul 3.
Lăsa avocatul si drumul, astea nu contează, ma interesează daca plătesc si alte cheltuieli, ale partii câștigătoare.

PostPosted: 16 Oct 2015, 16:44 

Care e sensul contestatiei atata timp cat sti foarte bine si tu insuti ca ai depasit limita legala?

PostPosted: 16 Oct 2015, 17:06 

yux_mm Quote:
Care e sensul contestatiei atata timp cat sti foarte bine si tu insuti ca ai depasit limita legala?
Sansa? Norocul?
Din pacate singura sansa este ca aparatul sa nu fi inregistrat in acel moment. Am mers la doi avocati si am sunat si un fost coleg, dupa ce am povestit intamplarea, sfatul a fost sa o platesc pentru ca sansele sunt mici ca aparatul sa fi fost off. Daca eram prins doar eu, in trafic si ei in miscare, adica sa nu fi stat special pentru asta, era de incercat, asa, ar fi un mare ghici.

PostPosted: 16 Oct 2015, 18:04 

Intrebarea mea batea in alta parte. Lasa-ma sa reformulez: care e sensul contestatiei cand sti foarte bine ca tu ai gresit/incalcat legea?

PostPosted: 16 Oct 2015, 18:13 

yux_mm Quote:
Intrebarea mea batea in alta parte. Lasa-ma sa reformulez: care e sensul contestatiei cand sti foarte bine ca tu ai gresit/incalcat legea?
Poate nu ai citit ce am intrebat, ma interesau care sunt urmarile si costurile, nu e nevoie sa fii lupul moralist, iar daca vrei neaparat un alt raspuns pentru ca ti-am raspuns cat se poate de clar si raspicat in postarea anterioara ...uite, d'aia.

PostPosted: 16 Oct 2015, 20:42 

Car: Spider 916
Eu mor pe astia de merg tare si nu isi asuma
Nu zic ca eu sunt vreun sfant dar de fiecare data cand am gresit, am platit amenda sau am predat carnetul
Te mananca in talpa si esti prins, iti asumi, nu suni 5 avocati

Trimis de pe al meu SM-T555 folosind Tapatalk

PostPosted: 16 Oct 2015, 20:52 

Pai nu am întrebat pe cine mori tu, ca nu ma interesează cine moare de grija altuia, am întrebat daca a contestat cineva sau daca știe cineva care e finalitatea unui rezultat negativ.
Ce te doare pe tine poți spune pe topicul unde nu ai nimic de zis.
Lupi moraliști sunt peste tot, plin de ei, își dau duhul de grija altuia când chiar nu e necesar...datul cu părerea a ... e plăcerea romanului.

Btw, pentru toti evazionstii, ciorditorii care ard statul nu moare nimeni, ii respectati ca pe bossi pentru ca ei pot.
Doar pentru ca am intrebat informativ ceva, s-au gasit cativa sa ma traga de urechi si sa ma scoata la tabla ca mor ei de grija mea.
Nu vi se pare si voua ca suna a ipocrizie...? Nu, ca nu stiti ce e aia, dar unii o aveti pe maini.

PostPosted: 16 Oct 2015, 22:22 

Car: Spider 916
Nu moare nimeni de grija ta :)
Chill

Trimis de pe al meu SM-T555 folosind Tapatalk

PostPosted: 16 Oct 2015, 23:30 

Car: 159 2.4 Q4 TI
valerica, eu zic sa bei un pahar de apa ca sa te linistesti ;)
PS: face bine la digestie :peace:

Toată ziua la volan Răsfăţat ca un motan, Rezervorul mereu plin, Nici o grijă, nici un chin, Şi-apoi cînd ieşi pe şosea Tot apare cîte cineva...
Femei goale cîte vrei Din reviste de doi lei, Unghii negre plus tutun, Băutură şi drum bun! Pot oricînd să susţină teze Despre cutia de viteze
Poa' să fie profesor, Medic sau aviator, Avocat sau conţopist, Inginer, frizer, dentist, Pictor sau electrician, Toţi înjură la volan !

PostPosted: 17 Oct 2015, 00:32 

Pai sunt chiar linistit, da-le un pahar de apa colegilor tai care sunt ofuscati, postangiii de serviciu care se rod de grija mea. Nu de alta, dar de la atata ipocrizie se pare ca nici ce e legal nu am voie dupa mintea unora, ca de..., nu am scoala lor de farisei sa pot face asta.
yux_mm Quote:
Am patit si eu o de-asta acu vreo 3 ani. Spre deosebire de tine eu am cerut sa vad proba video, sa imi arate poza, pentru ca nu il credeam. Intr-un final a lasat-o moarta pentru ca nu avea ce sa imi arate. Doar o poza in care se vedea in planul indepartat o dacie 1310 incarcata pana la refuz.
Cert e ca daca nu ma tineam bine pe pozitie omul imi lua banii, cam pe nedrept.
Asta ca era vorba de bolnavi de ipocrizie si multa perseverenta in domeniul asta, ceea ce se intampla de ceva timp pe aici.
Am cerut sa vad filmarea, asa cum ai facut si tu dar mie mi s-a spus ca o pot vedea in instanta. Nu stiu ce viteza aveam dar am fost incadrat la gradul 3 si asta am vazut acasa, ca e cu doar 1 km peste, poate nu aveam atat, poate aveam gradul 2 si procesul e nul. Eu nu stiu pana nu vad filmarea, dar poate voi, ca le stiti pe toate. Pe langa asta, mi-a sugerat ca amenda e cam mare si se duce sa vada ce viteza imi trece ca era cam mare, adica nici el nu stia, am asteptat si nu am inmanat nimic in afara de acte.

Bai oameni rai, eu am vrut doar sa aflu o simpla informatie, daca voi aveti tot timpul din lume de o sueta, faceti o conferinta si dati-mi un apel sa va exersati dojenirile de tatici, pana prin decembrie chiar nu am dispozitia de a umple pagini cu cei mai odihniti de pe ac, iar mie chiar imi place sa scot ce e rau din om. Dupa ce trece un sfert din decembrie umplem 1000 de pagini si poa' sa posteze si cel mai fariseu de pe ac ca si lui ii raspund si ii dau un cont aici si lui coman sa fie circul maxim cum va place voua.
Pana de sarbatori, gasiti-va un alt partener de postangeala ca nu pot si chiar mi-as dori sa spargem serverul lui nesquik cu 100 de pagini de prostii pe ora.

Post new topic  Reply to topic  [ 196 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 8 Next

All times are UTC+03:00