Pai sunt chiar linistit, da-le un pahar de apa colegilor tai care sunt ofuscati, postangiii de serviciu care se rod de grija mea. Nu de alta, dar de la atata ipocrizie se pare ca nici ce e legal nu am voie dupa mintea unora, ca de..., nu am scoala lor de farisei sa pot face asta.
yux_mm Quote:
Am patit si eu o de-asta acu vreo 3 ani. Spre deosebire de tine eu am cerut sa vad proba video, sa imi arate poza, pentru ca nu il credeam. Intr-un final a lasat-o moarta pentru ca nu avea ce sa imi arate. Doar o poza in care se vedea in planul indepartat o dacie 1310 incarcata pana la refuz.
Cert e ca daca nu ma tineam bine pe pozitie omul imi lua banii, cam pe nedrept.
Asta ca era vorba de bolnavi de ipocrizie si multa perseverenta in domeniul asta, ceea ce se intampla de ceva timp pe aici.
Am cerut sa vad filmarea, asa cum ai facut si tu dar mie mi s-a spus ca o pot vedea in instanta. Nu stiu ce viteza aveam dar am fost incadrat la gradul 3 si asta am vazut acasa, ca e cu doar 1 km peste, poate nu aveam atat, poate aveam gradul 2 si procesul e nul. Eu nu stiu pana nu vad filmarea,
dar poate voi, ca le stiti pe toate. Pe langa asta, mi-a sugerat ca amenda e cam mare si se duce sa vada ce viteza imi trece ca era cam mare, adica nici el nu stia, am asteptat si nu am inmanat nimic in afara de acte.
Bai oameni rai, eu am vrut doar sa aflu o simpla informatie, daca voi aveti tot timpul din lume de o sueta, faceti o conferinta si dati-mi un apel sa va exersati dojenirile de tatici, pana prin decembrie chiar nu am dispozitia de a umple pagini cu cei mai odihniti de pe ac, iar mie chiar imi place sa scot ce e rau din om. Dupa ce trece un sfert din decembrie umplem 1000 de pagini si poa' sa posteze si cel mai fariseu de pe ac ca si lui ii raspund si ii dau un cont aici si lui coman sa fie circul maxim cum va place voua.
Pana de sarbatori, gasiti-va un alt partener de postangeala ca nu pot si chiar mi-as dori sa spargem serverul lui nesquik cu 100 de pagini de prostii pe ora.