Deci daca tot m-am inscris de curand, hai sa facem si cunostinta...Idea e ca am avut vreo 3 alfa 75 si o alfa 6 pana acum, iar din ianuarie, dupa cateva bmw-uri si o toyota m-am intors din nou la Alfe
Masina am luat-o la schimb pe un bmw pisica diesel, pregatit de "liniute". Toate bune la masina interior exterior motoru' mergea ceas, doar o mica ruptura bara spate. Am ajuns la garaj si dupa cateva ture m-am trezit ca face buum! ce sa fie oare...? deja ma uitam prin copaci sa vad vreun piston sau vreo biela
) cand colo, iadul chiar era jos
) ambreiajul a iesit prin fusta cutiei de viteze...De atunci tot caut ambreiaje si peste tot, scorul acelasi...in jur de intre 180 si 200 euro...iar la dezmembrari nici urma. Asa ca m-am gandit sa fac rost macar de placa de presiune si sa salvez discul(sa-i bat ferodouri), am mai facut asta la multe masini si tin foarte bine si am si distribuitor de ferodouri la preturi ff mici 50-60 lei/kit. Dar lasand asta la o parte, as vrea si o parere despre masina, tinand cont ca aici sunt numai pasionati...este un 156(932) din '98, cu motor 2.5 V6 24V(192 CP). Masina a fost intretinuta ff bine, interiorul este impecabil, singurul defect ar fi la nuca schimbatorului. Totul este MOMO, banchete, scaune, volan... Culoarea este un albastru cameleon(cu o tenta de perla) necesita doar un polish, si bara pe spate crapata la una din evacuari. Am studiat putin si body kit-ul si am aflat ca s-ar numii Cadamuro(praguri, bara spate si eleron), de precizat ca are si componente din fibra de carbon
. Bun, deci am sa pun si cateva poze, facute la momentul achizitiei, acum masina a fost dezmembrata cam tot ce se poate si a intrat intr-o restaurare rapida si in acelasi timp si un upgrade ce consta in schimbarea ambreiajului, caroseria o vreau impecabila si am cumparat si o turbosuflanta+ instalatie de nos
as vrea sa o duc undeva in 280 Cp, deasemenea motorul va fi desfacut si inlocuit tot ce este nevoie dar si sablate anumite componente
Am mai facut chestia asta pe diverse masini deci cred ca merge si pe Alfa
In concluzie
sper sa gasesc pe aici ceva pasionati de tehnica si tuning si daca va face placere eu am sa revin cu noutati in diverse etape ale proiectului si sper ca undeva prin luna iunie masina sa poata fi vazuta si live....stiu eu..poate la vreo "liniuta" legala sau ceva