It is currently 24 Nov 2024, 19:41

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 267 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 511 Next
Author Message
PostPosted: 10 Jun 2014, 14:35 

Car: Alfa Romeo 159,170cp
P.S Iti multumesc inca o data pentru ca mi-ai oferit apa pentru Chester la cetate cand saracul era rupt de sete . Io ca un aerian ce sunt , am uitat sa iau apa pentru el de la pensiune :oops:

Ne vedem si la anul , sper :wave:

Da,asa este aveti dreptate cu numarul de inmatriculare . Este putin mai greu cu asta ,am incercat o procedura anul trecut de a o imatricula dar a esuat :scratch: oricum nu numarul deosebeste sigla"Alfa Romeo" ;)
Masina este acum in Service,o voi face cand am o fereastra libera. Poate pe viitor voi putea sa pun la punct cele 2 Alfe si sa am puterea sa le pot numi din suflet Alfa Phoenix ,pentru ca avem 2 si amandoua au renascut din cenusa cum s-ar spune si amandoua trebuie sa resimta ceea ce reprezinta "Alfa Romeo"
Va multumim din suflet pentru respectul si intelegerea acordata! :wink:

Attachments:
File comment: "Dupa orice Apus exista un Rasarit "
prioritate.jpg
prioritate.jpg [ 74 KiB | Viewed 2313 times ]
File comment: "Pentru inimile care au suferit multa vreme, bucuria e asemanatoare cu roua pentru paminturile pirjolite de soare.
dari.jpg
dari.jpg [ 106.21 KiB | Viewed 2307 times ]

Last edited by darius2011 on 10 Jun 2014, 14:47, edited 2 times in total.

PostPosted: 10 Jun 2014, 14:39 

Car: 156
si eu am crezut ca santeti din bg veniti, stiam ca vin si din bg, mai era un gt.

ps:
pe sistemul "rise like a phoenix" :lol:

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 10 Jun 2014, 14:49 

Car: Stelvio 2.0 280hp Q4
Bravo... Bravoo... Bravoooooo :clapping:

Ma bucur sa citesc numai lucruri de bine despre Fest si despre organizatori. Sunt placut surprins ca si anii trecuti de strea de spirit a participantilor si deasemeni le multumesc sponsorilor care au fost alaturi.

Eu pot spune ca am fost cam pe fuga si am stat alaturi de voi doar in ziua de vineri si in noaptea de vineri spre sambata. Momente in care m-am simtit foarte bine.
Unul dintre regrete a fost ca nu m-am dat cu masina pe proba de indemanare :samui: - dar data viitoare sigur nu voi mai rata acest tip de concurs :D

Spre deosebire de restul care au scris inaintea mea in acest post (numai lucruri de bine si laude) vreau sa va spun ca in timpul Evenimentului am auzit si pareri negative cum ar fi:

1. "Mancarea a fost proasta" ; "Noi nu prea ne-am inteles bine cu peştele" :lol: - in concluzie data viitoare ar trebui sa facem un sondaj de localuri unde am putea manca ceva bun.

2. "Organizarea este varza!!!! Am ajuns sa fim organizati de un BMW-ist " - o remarca rautacioasa din punctul meu de vedere la adresa organizatorilor: georgeg, alxege, mugurel, littlefoot, cristianmiu. Iar BMW-istu Alex a fost acolo plin de voie buna si initiativa.

Propun ca si nemultumirile sa fie scrise aici in post.

PostPosted: 10 Jun 2014, 14:49 

Car: 156 1.6 TS
+ un 164 Q4 si un 146 tot bulgaresti.. originale :wink:

PostPosted: 10 Jun 2014, 15:12 

Car: Alfa Romeo 147
BMW-istul a fost si el alfist, nu cred ca conteaza atat de tare ce masina conduci, atat timp cat ai o inima sportiva si suflet de alfist. Au fost mai multi care au venit la acest fest cu masini non alfa, insa haideti sa nu aruncam cu pietre.

Referitor la mancare, recunosc ca poate, sunt putin mai pretentios, iar mancarea de la pensiune nu a fost tocmai pe gustul meu, insa nu avea nimeni de unde sa stie ce si cum; este un risc care ti-l asumi.

Comparand pretul cu serviciile, a fost ok, chiar foarte ok.

Exista la 1km distanta un resport foarte frumos si cu mancare destul de buna, insa si pretul era pe masura ( 350 lei camera / noapte ), iar mancarea la restaurant nu era tocmai ieftina, o masa pentru doua persoane, ajungea la aprox. 150 lei. Deci haideti sa nu fim carcotasi pentru ca a fost bine.

Anul acesta la fest am vazut foarte multi alfisti noi, care au participat pentru prima oara si sunt tare fericit pentru ca le-a placut si asteapta cu nerabdare urmatorul eveniment.

ps. Fie vorba intre noi, daca fest-ul a fost in luna iunie, poate cine stie, vom avea si un trans de toamna ;)

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 10 Jun 2014, 15:12 

:scratch: Ar fi fost frumos sa avem o o poza de grup

Attachments:
File comment: Un prieten adevărat este cel care aude şi înţelege când îi împărtăşeşti sentimentele tale cele mai adânci, te susţine când lupţi, te corectează cu delicateţe şi dragoste atunci când greşeşti şi te iartă când pierzi. Un prieten adevărat te îndeamnă spre creştere personală, te susţine spre a-ţi atinge întregul potenţial, şi cel mai uimitor dintre toate, îţi sărbătoreşte succesele ca şi cum ar fi ale lui.
2 iepurasi.jpg
2 iepurasi.jpg [ 151.83 KiB | Viewed 2285 times ]

PostPosted: 10 Jun 2014, 15:16 

Car: Vespa
cristialex80 Quote:
+ un 164 Q4 si un 146 tot bulgaresti.. originale :wink:
Ce vorbesti ma , ca 164 ala e incredibil de frumos . Tot nu imi vine sa cred ca are vopseaua originala .

Tinu , sper ca vor aparea si postarile cu nemultumiri , chiar imi doresc asta . Doar asa putem sa rezolvam problemele pe viitor . De aceea aveti fiecare chestionarul din brosura . Orice punct de vedere ne ajuta sa mai urcam o treapta si sa avem evenimente de si mai buna calitate . De asemenea ne ajuta si punctul vostru de vedere legat de planul de viitor al Asociatiei . E ok , nu e ok , asteptam sa ne ziceti . Nu vreau sa aveti asteptari si sa nu vi le satisfacem dar trebuie sa si contribuiti la acest aspect .

Va atasez si primele chestionare completate . Lucian , vroiam sa iti zic ca il sun pe Marchionne sa ii transmit doleanta ta dar mai bine astept sa ma sune el :lol:

Attachments:
IMG_20140610_152009.jpg
IMG_20140610_152009.jpg [ 103.02 KiB | Viewed 2272 times ]
IMG_20140610_151941.jpg
IMG_20140610_151941.jpg [ 93.59 KiB | Viewed 2272 times ]

PostPosted: 10 Jun 2014, 15:29 

Video :https://www.youtube.com/watch?v=0U6FZSlHYlM
Pe viitor dorim sa achitam si noi taxa Alfa Membru ca sa putem beneficia de mai multe ,asteptam mai multe detalii: :wink:

Last edited by darius2011 on 10 Jun 2014, 15:35, edited 2 times in total.

PostPosted: 10 Jun 2014, 15:33 

Car: 166
Felicitari organizatorilor,a fost un fest reusit,de abia astept sa ne vedem la anu'

PostPosted: 10 Jun 2014, 16:20 

Car: Giulia
Cred ca voi castiga titlul de "Cel mai lung post din istorie"

FEEDBACK FEST:
In calitate de participant/alfist:

A fost primul Alfa Fest la care am participat asadar nu am cum sa fac comparatie cu cele din trecut. Eu personal am ramas impresionat de calitatea oamenilor si de grandoarea evenimentului. Probabil privind din exterior ma gandeam la ceva mai mic, insa sa vezi o asemenea desfasurare de forte, atatea tricouri rosii si atatea masini frumoase, este un sentiment greu de descris. M-am distrat pe cinste, m-am simtit bine, si m-am detasat de toate problemele de acasa. Singurul regret pe care il am acum este ca timpul a fost unul scurt, si poate nu am apucat sa vorbesc mai mult, sau aproape deloc cu membrii vechi, cu care am mai schimbat o vorba pe forum (aici ma refer in special la Valak, Alfetta si altii…) Pasiune exista, oameni cu inima cuore sportive exista, insa parca mi-ar fi placut mai mult (asa cum spunea si Mugur) sa fim mai apropiati, si sa nu ne mai impartim pe grupuri si grupulete. Cred ca ar fi prins bine o prezentare a participantilor. ceva de 30 min. ne strangeam intr-un cerc si ziceam "eu sunt X" :) Programul pentru fest mi s-a parut unul bun, locatia (jud. Tulcea) excelenta, cazarea ok insa fara sa imi depaseasca asteptarile. Ce pot sa va spun asa pe final, este ca nu vreau sa mai ratez niciun Fest, Trans, sau orice alta intalnire. Imi pare rau pentru ca nu am fost in Piata Civica, in Tulcea, insa asa cum probabil stiti masina a avut ceva probleme la TCT, si am ales sa plec direct spre Bucuresti, astfel incat daca raman pe drum sa fie macar lumina afara si sa ma poata “ridica” cineva in drum spre Bucuresti. Acum este la service, se reface, dupa ce (chiar si cu martorii aprinsi) m-a adus in conditii de siguranta si confort inapoi acasa. M-a intrebat cineva daca mai iubesc Alfa, si i-am raspuns ca acum o iubesc si mai mult
Concluzionand, un eveniment plin de pasiune, entuziasm si voie buna, in cadrul caruia m-am simtit excelent. Oameni deosebiti, nu as vrea sa nominalizez (insa nu ma pot abtine) sa scriu ca domnul comanr a fost de departe o surpriza de proportii. La fel si Alex tanza, a insufletit atmosfera cu succes. Nu poti sa nu te simti bine cu baietii veseli, guli, mugur, ege, samsaru dealer :)) se stie el (DanS), tanza, coman, the oilers, sau cu una bucata andreip, ness, tzivii :)) nu ai cum, v-as lua pe toti acasa :)
De departe mie atmosfera mi-a depasit astepterile. Daca organizarea si programul, peisajele si drumurile s-au ridicat la nivelul asteptarilor, atmosfera a fost una unica.
Multumesc din suflet pentru suport Catalin si Tzivii, la problemele tehnice si tuturor baietilor care m-au sunat de 20 de ori pe drumul TL-B sa ma intrebe daca sunt ok cu masina.

In calitate de organizator:
Lucrurile au parut relativ simple la inceput, insa pe parcurs am inceput sa vad in ce .. :ziped: .. m-am bagat. Este foarte greu sa planifici si sa organizezi un astfel de eveniment, insa este de 100 ori mai greu sa organizezi apoi zeci de masini si aproape 100 de oameni. Am ajuns acasa rupt, iar eu care ma trezesc la 6-7 dimineata, azi am “inviat” pe la 12:00.
Am primit nenumarate felicitari (eu, ege, guli, mugur, ness) atat la Fest cat si dupa. Va multumesc sincer, si va asigur ca placerea a fost de partea mea, si ca am invatat multe din aceasta experienta. Nu pot spune ca ne-a iesit asa cum am dorit (cel putin din punctul meu de vedere) insa daca voua v-a placut este tot ce conteaza.

Ce cred ca ar trebui schimbat in viitor:

1. Seriozitatea participantilor si respectul pentru program/organizatori
(stiu ca suna dur insa multi participanti au facut ce, cum si cand au vrut. Este inadmisibil sa anunti cu aproape 1 luna inainte programul, sa isi rupa George timp si relatii pentru organizarea evenimentului pe aeroport, si 70% dintre voi sa ajunga acolo dupa orele 15:00). Eu consider ca ar fi trebuit ca toata lumea sa fie acolo la 14:30 cel tarziu. Acelasi lucru l-as putea spune si in ceea ce priveste workshop-ul Michelin care era programat pentru 19:30 si s-a desfasurat la 23:00) precum si celelalte actvitati

2. Interesul participantilor pentru program si materiale

S-au depus eforturi destul de mari (timp si bani) pentru toate materialele insa cel mai mult pentru acea revista de Fest. Am constatat cu tristete ca aproape nimeni nu i-a dat importanta – atat in ceea ce priveste programul cat si formularul de feedback. La fel as putea spune ca nu am vazut in (cred) nicio masina prezenta un odorizant cu AlfaClub.

3. Lipsa de comunicare cu organizatorii

Aici ma voi referi strict la cazare. Eu unul, cand am ajuns la Pensiune (pe care nu o vazusem pe viu anterior) am avut un oarecare soc. Dincolo ca, camera mea cel putin, arata departe de cum era in poze, spatiul exterior propriuzis la fel, m-am gandit ca totusi am venit la un eveniment in care am vrut sa intalnesc oameni cu pasiuni comune, si sa ma simt bine, nu sa ma uit la Tv si sa am frigider langa pat. Am venit de vineri. Vineri seara si sambata dimineata nu am avut apa calda mai deloc - era calaie :)). Am anuntat imediat acest lucru telefonic la Mugurel care a transmis mai departe la managerul pensiunii. De aici si pana a posta pe forum chestii de genul “stati acasa sau veniti cu mancare” mi se pare o cale lunga. Daca lucrurile s-ar fi oprit aici ar fi fost ok, insa discutiile au degenerat in “treaba romaneasca”, organizatorii “si-au tras partea lor”, cazare mult prea scumpa etc. Intradevar, cazarea nu a fost cea mai ieftina, insa pentru cei care nu stiu, in delta sunt preturi mari pe conditii relativ bunicele, pentru ca majoritatea turistilor sunt pescari sau pasionati de natura. De aici trag o singura concluzie. Pe viitor, organizatorii vor trebui sa dea dovada de o mai mare transparenta (cerere+oferta, scan, OP-uri etc) – nu ca as avea eu dubii, insa poate asa, nu o sa mai apara nimeni cu idei dinastea care tulbura apele.

4. Lipsa de interes/atentie pentru sponsori

Dintr-o eroare a organizatorilor, am omis sa oprim niste camere pentru sponsori, si am alocat pe ultim moment camere pe care unii participanti nu le-au mai dorit/sau nu au mai putut ajunge. Trebuie sa stiti ca sponsorii (aproape toti. inclusiv eu) si-au platit singuri cazarea (lucru care mi se pare aiurea insa pe viitor nu va mai fi asa). Marea mea dezamagire vine din relatia cu Michelin. Nu eu m-am luptat sa ii aduc ca sponsori insa stiu ca cei care au facut-o au depus mari eforturi. Dincolo de cele 2 seturi de anvelope (valoare comerciala: ~10.000 lei) pe care le-au castigat George (conform votului vostru) si Ege (la eleganta) [paranteza: ei doi fiind dintre organizatori > sper ca nu vor aparea si aici comentarii aiurea, pentru ca nu stiu cine ar putea concura cu un vot public, sau la eleganta cu Egetica.) ] Revenind la Michelin, desfasurarea de forte a fost chiar si peste asteptarile mele. O gramada de goodies, un omulet gonflabil, materiale expuse, bannere etc lucruri pe care nu stiu daca le-ati apreciat la adrevarata valoare. Poate multi o priviti ca un marketing, insa ganditi-va ca oricum peste 60% dintre cei de acolo aveau deja MI pe masina, si mai mult, la cati bani au bagat in eveniment nu cred ca scopul lor era sa se promoveze si sa-si scoata banii in vreun fel. Cred ca au vrut sa dea "o pata albastra" de culoare peste "tricourile rosii", si sa ne cunoasca mai bine, sa inteleaga ce inseamna un Fest si cat de uniti sunt alfistii. Apoi, faptul ca Razvan de la MI nu putea sa tipe, faptul ca workshopul s-a desfasurat la 23:00 cand lumea era “vesela” :drunksinging: , a transformat aceasta discutie libera intr-un esec (din punctul meu de vedere). Noroc cu coman ca a mai destins atmosfera cu “Considerati ca logo-ul Michelin promoveaza obezitatea?”, pentru ca altfel intrebari/afirmatii de genul “stim ca te-au invatat bine aia de la firma sa vi aici si sa vinzi...” nu ne fac cinste... mai mult, am reusit sa ne strangem si noi in jurul unui eveniment aproape toti, si 50% dintre cei de acolo vorbeau intre ei despre altceva, chiar si zgmotos, altii tipau din spate “vorbeste MA mai tare”... chestii de genul. Nu stiu cum s-a simtit Razvan (un tip de o calmitate rara) insa cred ca daca l-a deranjat ceva, a pus chestia asta pe baza consumului de alcool. Si discutia poate continua. Mugur si Speedy au gandit rapid un concurs frumos, pe care nimeni nu l-a luat in serios. Lumea facea misto, glumea, nu zic sa nu glumim si sa nu facem caterinca, insa pnm... un organizator inmana niste vouchere de vreo 2-3000 lei (cred in total) RCA, piese Italo etc. Ideea concursului foarte buna. Punerea in practica, greoaie din cauza audientei...

5. Divizarea in grupuri

Desi am fost cam 40-50 de masini in total, niciodata, in nicio poza nu am fost toti. La aeroport unii nu au venit sau au intarziat, la Enisala am fost 14, in piata, la fel nu am fost toti. Cred ca pe viitor ar trebui sa gandim un program la care sa se conformeze toata lumea. Nu ii condamn pe cei care au fost la peste sau cu barca, insa ar fi fost frumos sa fim cu totii peste tot. ar fi fost mai spectaculos.

---

Referitor la cazare, dincolo de problemele aparute cred ca este de apreciat amabilitatea a cel putin doi chelneri, care au stat cu noi pana la 4 dimineata, au strans mizeria de nedescris pe care am lasat-o acolo, iar la 7 s-au trezit sa ne serveasca tot ei la micul dejun.

LE: Pentru cei care au zis “am ajuns sa fim condusi de un BMW-ist” – gresiti grav. Eu conduc o Kia Soul, zi de zi, o masina fara nicio calitate dar utila. Car saci, car caini, car frigidere sau mobila de la IKEA. Nu conteaza, isi face treaba. M-a impiedicat asta sa fiu alfist sau sa vin la Fest? Nu. Cred ca Fest-ul ar fi fost mult mai trist fara tanza :)) sau fara coman care a venit cu un Renault Modus :)

Pe viitor, cred ca noi organizatorii (spun noi) pentru ca eu unul, in ciuda celor scrise mai sus, abia astept sa ma implic in noul Fest,unde vreau sa nu mai repetam anumite greseli, cred ca trebuie sa fim mai atenti la: (si va rog sa completati si voi lista)
- Facilitatile de cazare si parcare - mai bune si mai atent selectionate (luand in considerare alfistii cu copii/familie)
- Un program mai bine definit cu mai multe activitati (echipe, jocuri, chiar si un mini campionat AlfaFest la fotbal 3-4 echipe,etc)
- Premii mai multe si abordate cu interes de participanti
- Prezentarea programului /activitatilor cu mai mult timp inainte
- Spalatorii si benzinarii in zona :)
- Pachete de membru mai consistente
- O echipa mai numeroasa care sa ajute mai bine la organizare
- Costurile de cazare sa acopere mai multe facilitati (ex: un mic dejun consistent, vast etc) Cum naiba sa mananci la Sorin, cand in fiecare dimineata am primit o omleta obosita :)) nici nu m-a interesat ce e la pranz sau seara

----

In idea realizarii unor evenimente cu adevarat exceptionale, trebuie ca Asociatia sa dispuna de un buget, de niste fonduri, nu mult, ci putin de la fiecare. Ideea cu reintroducerea taxei anuale a fost a noastra, si va fi dezbatuta pe forum. Cred ca pentru nimeni nu este o problema suma de 7-8lei/luna sau 90lei/an. Eu imi manifest inca de pe acum candidatura la postul de contabil :)) si voi asigura transparenta sumelor din asociatie. Spun eu, pentru ca poate in cei vechi nu aveti incredere sau sunteti impartiti in tabere. Mai mult, sunt usor de gasit, am o firma cu cifra de afaceri de jumatate de milion de euro in ultimii 3 ani, deci sper sa nu ma suspicioneze nimeni ca vreau sa “imi trag” vreun business pe carca voastra. Vreau ca aceasta asociatie sa va multumeasca cu fiecare eveniment, cu fiecare memberkit, cu fiecare Fest, ca sunteti membrii unui club select, insa pentru asta avem nevoie de suport continuu din partea fiecaruia dintre voi. Pentru mine, multumirea va veni dintr-o bataie pe umar si un simplu "Felicitari" precum si din timpul de calitate petrecut alaturi de voi.

**Ideea cu numele pe tricou este excelenta (daca veaneai cu ea inainte de fest era realizabila)
***Propun unui admin sa deschida un topic separat in care sa discutam despre viitorul asociatiei, membership, facilitati membrii, idei etc.

Alfa Romeo Mito QV (955) - 1.4 MT6 170 HP
EX:Alfa Romeo Giulia (952) - 2.2 AT8 180 HP
EX: Alfa Romeo Giulietta (940) - 1.4 TB Multi Air TCT 170 HP
EX: Alfa Romeo 156 SW (932) - 2.0 JTS 165 HP

PostPosted: 10 Jun 2014, 16:30 

Car: Alfa 33 16v QV P4
Dupa cum multi dintre voi stiti, din cauza proiectului care e "ongoing" de ceva vreme, nu am mai putut sa ajung la fest din 2011, anul asta din fericire m-am despartit de prietena mea si astfel am putut sa vin la fest ca un boschetar (fara cazare, fara transport), din fericire insa nu a fost cazul sa boschetaresc pentru ca am avut noroc cu Nicu (GNC) care m-a si plimbat m-a si cazat :lol: (caruia ii multumesc iar pe aceasta cale) . Pentru ca am lipsit la ultimele 2 festuri probabil ca pot sa fac o comparatie destul de clara "before/after" intre festul din 2011 si cel din 2014 (fara sa fiu influentat de o oarecare evolutie +/- in 2012 si 2013). Cel mai tare am fost mirat la festul din 2014 de numarul mare de oameni pe care nu ii cunostc nici macar dupa nick-ul de pe forum, in 2011 probabil 80% din participanti aveau macar 2-300 posturi pe forum, spre deosebire de festul de acum unde cred ca ca au existat multi care au postat pentru prima oara pe forum pe topicul festului. Acest lucru demonstreaza cred ca forumul a intrat in ultima vreme intr-o usoara stare de letargie, datorata probabil in primul rand a lipsei de modele noi Alfa Romeo, combinata cu baza de date destul de stufoasa despre modelele vechi, practic nu prea mai exista intrebari noi la care sa se raspunda iar la intrebarile vechi se gasesc destule raspunsuri pe forum (asta daca nu cumva omiti sa cauti si ti se raspunde acid :lol: ). Ca sa nu ziceti ca am batut campii aiurea pana acum, voi concluziona ca festul asta a fost atat de bun incat a reusit sa ii dea un refresh forumului, incurajand si membrii mai noi sa se angajeze in discutii pe aici, iar pentru asta ii felicit pe organizatori care au reusit sa faca ceva frumos. Chiar daca o mare parte din membri "consacrati" au lipsit, numarul de masini frumoase prezente la fest a fost mai impresionant decat in 2011, fapt datorat probabil si ieftinirii alfelor ceea ce a permis posesesorilor sa investeasca mai multi bani in ele :lol: :lol:
Le multumesc mult celor de la Italoparts ca m-au lasat sa conduc Spiderul care pentru mine este cam dreamcar, a fost o experienta foarte tare :lol:
@cristianmiu in a 2-a seara s-au schimbat rolurile, tu ai baut exagerat iar eu am baut foarte mult, astfel eu m-am trezit mai fresh si devreme fapt care mi-a permis sa imi iau castile si sa ascult muzica pe sezlong, probabil cand te-ai trezit tu eu eram de ceva vreme acolo :lol:
@comanr de cand am baut cu tine nu iti mai pot citi posturile alea ale tale serioase fara sa ma bufneasca rasul, mi te imaginam altfel :lol:
@littlefoot TACI IN **** *** :lol: :lol: :lol:
PS: pozele mele sunt la littlefoot
PS2: merci Tzivi ca ai insistat sa vin si m-ai numit pasarica :*

PostPosted: 10 Jun 2014, 16:46 

Car: Vespa
Vroiam sa precizez ca am vorbit cu Razvan de la Michelin si nu numai ca nu e suparat , dar chiar ne-a multumit si mi-a explicat ca e obisnuit cu astfel de discutii si ca pentru el ar fi fost mai aiurea sa nu existe discutii si intrebari . Toate discutiile , chiar si cele mai agresive putin , lui ii folosesc in munca pe care o desfasoara la Michelin si mai departe sunt transmise ca si date pentru dezvoltarea produselor lor . Acum , ca au dat niste premii la care nici nu speram vreodata , e adevarat si poate ca ar fi fost frumos sa ii aratam macar putin respect mai ales ca nu a venit cu vreo pretentie exagerata , doar 20 min. in care sa ISI FACA TREABA in calitate de partener al evenimentului si angajat al Michelin . In rest s-a distrat si a participat la Fest ca un simplu alfist , unul de foarte mare bun simt .

PostPosted: 10 Jun 2014, 16:50 

Car: 115/960
Inca de aseara intru din 5 in 5 minute pe forum nerabdator sa vad poze si impresii noi, sa ma asigur ca a ajuns toata lumea cu bine si sa ascult feedback. Abia acum mi-am facut si eu timp si curajul sa scriu cateva vorbe, pentru ca pentru mine, Fest-ul s-a incheiat abia azi dimineata, dupa ce am parcurs si drumul Constanta - Bucuresti.

In total, peste 1000km, foarte multe ore petrecute in spatele volanului, la fel de multe ore petrecute inafara masinii, printre alfisti, si mult prea putine ore de somn :)
Attachment:
endFest.jpg
endFest.jpg [ 42.77 KiB | Viewed 2223 times ]
Ca si participant, eu m-am simtit extraordinar. N-o sa mint, n-a fost nici mai bine nici mai rau, a fost exact asa cum ma asteptam! Drumuri excelente cu peisaje superbe (mint, judetul Tulcea a fost peste asteptari), plimbari line ce ne-au oferit posibilitatea sa le admiram dar si momente desprinse parca din raliuri, prieteni vechi si noi laolalta care ma tineau treaz pana in zori in hohote de ras continue, o atmosfera intima cum spunea si Comanr, desi pare greu de crezut la aproape 100 de participanti. Atmosfera asta au creat-o locatia, masinile si mai ales oamenii, si pentru asta tin sa va multumesc tuturor, au fost niste zile de neuitat!

Ca si co-organizator, o sa va ofer si eu feedback-ul meu, privit din cealalta "tabara", cu riscul de a supara probabil o parte din voi...
Mugur si-a facut deja un fel de "mea culpa" din partea noastra, eu insa sunt mai realist si stiu ca nu vom putea niciodata multumi pe toata lumea! Si imi asum asta inca dinainte sa pornesc la un astfel de drum. Pot doar sa va promit ca de la an la an invatam din greselile trecute si vom deveni din ce in ce mai buni!

In primul rand, legat de locatia de cazare, recunosc ca eram panicat tot vineri seara cand am citit postarea lui Sorin. Ii multumesc pe aceasta cale pentru feedback-ul de la fata locului. Majoritatea celor care au ajuns sambata au venit probabil cu niste asteptari foarte scazute iar ceea ce au gasit i-a satisfacut din plin! Pensiunea La Sorin nu este locul ideal in care mi-as petrece vacanta, dar s-a dovedit excelenta pentru atmosfera care s-a creat in fiecare seara si decenta pentru putinele ore de somn pe care le-am petrecut in camera.

Recunosc ca ceva atentie suplimentara celor veniti pentru prima oara ne-a scapat din vedere, iar ideea lui speedy a fost mai mult decat binevenita, pacat doar ca a venit abia in cea de-a doua (si ultima) seara. Asta a fost una din invataturile care le-am notat deja pentru la anul si va asigur ca o sa facem ceva in sensul asta.
In acelasi timp, cu totii am fost la un momentdat pentru prima oara la AlfaFest, si niciodata nu a existat ceva organizat care sa ne introduca in "gasca". Asa ca o sa va rog sa va ganditi ce puteati face si voi pentru a va integra mai bine in atmosfera, incepand cu venirea la pensiune in cele 2 seri pentru cei ce ati fost cazati in alta parte, continuand cu bautul unei beri, cu sau fara alcool, pe terasa unde cu totii am stat la povesti pana dis de dimineata etc. Va asigur ca toti suntem extrem de prietenosi si am fi baut bucurosi o bere impreuna!

Ma asteptam sincer sa nu putem respecta programul din vina noastra, din motive organizatorice, ceea ce cred ca ar fi fost de inteles. Din pacate, programul nu a fost respectat tocmai de catre voi, in ciuda faptului ca toata lumea cerea insistent asta inca de la evenimentele trecute, iar anul acesta l-a avut, in premiera, toata lumea printat! Asta tine de o oarecare disciplina si respect fata de organizare si eveniment in ansamblu, nu putem impune nimanui nimic, dar va imaginati ca daca din 100 de persoane ar face fiecare ce-l doare, nu s-ar materializa nimic bun.

Anul asta am avut niste sponsori de un nivel fara precedent, care ne-au ajutat sa ducem evenimentul la un alt nivel, si au avut partea lor de contributie la reusita in ansamblu a evenimentului. Ideea este ca fara sponsori din ce in ce mai puternici de la an la an, nu vom putea face progrese, atat in organizare cat si in amploarea evenimentului. Tot ce trebuie sa facem este sa le acordam respectul cuvenit, chiar daca asta inseamna sa fim atenti 20 min. la ceea ce au sa ne spuna. Am avut norocul anul acesta ca Razvan de la Michelin sa fie de fapt un alfist si un om extrem de prietenos, a decis sa nu vina cu o prezentare pompoasa pe videoproiector ci sa incerce sa initieze un dialog liber, sa se apropie cat mai mult de comunitate. A primit in schimb unele caterinci care nu-si aveau locul (si nu ma refer la remarca lui comanr, care a fost de-a dreptul savuroasa si sunt sigur ca si Razvan a apreciat-o). Asta face parte tot dintr-un soi de respect care din pacate unora le-a lipsit. A fost poate si vina noastra ca discutia s-a desfasurat destul de tarziu un noapte, unele remarci le pun pe seama cantitatilor de bere consumate in prealabil, insa aici revin din nou la ideea cu programul de care vorbeam mai sus.

Revenind putin la program, ziua de duminica ne-am asumat-o cu totii ca fiind o zi oarecum la liber, in ideea in care unii vor prefera o plimbare cu barca in locul unei plimbari cu Alfa. Ar fi fost frumos sa intre mai mult de 14 Alfe in cadrul epic de la Enisala, dar asa a fost sa fie! Luni insa, mizam pe prezenta tuturor Alfelor in Piata Civica din Tulcea. Dincolo de eforturile organizatorice (drumuri, hartii, platit chirie - no worry, s-a platit suma de 450RON din contul Asociatiei, bani stransi din anunturile platite de la Oferte extinse), ar fi fost frumos sa incheiem in stil mare, sa putem face un recensamant cu toate Alfele si o mare poza de grup, cu care sa ne mandrim apoi in revistele ce ne vor prelua articolul post event! Am toata intelegerea pentru cei ce au plecat mai devreme din motive obiective (baie de ulei sparta sau cutie care s-a incapatanat sa mai functioneze), sunt insa putin dezamagit de cei ce au decis altfel.

Si nu in ultimul rand, ne-am manifestat toata deschiderea pentru orice fel de feedback constructiv, bun sau rau! Ne ajuta enorm in ceea ce ne-am propus sa facem in continuare, din pacate si aici interesul a fost extrem de scazut, nu am primit decat 2 formulare de feedback, in schimb vad ca discutii prin parcare au existat...

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa supar pe nimeni, cum spuneam si mai sus, noi am tras deja niste invataturi din ce s-a intamplat anul acesta si stim ce vom putea face mai bine anul viitor, sper doar sa faceti putina introspectie si cei ce veniti in calitatea de simpli participanti, astfel incat, cu totii, sa putem realiza un eveniment de-a dreptul epic anul urmator, cand vom sarbatori 10 ani de AlfaFest!

PS (sau LE): piciorus, cred ca ti-am suflat titlul de "Cel mai lung post din istorie" :lol: Probabil o sa creada lumea ca ne-am vorbit, in realitate mi-a luat cel putin 1 ora sa scriu ce-am avut de scris, deci nu am apucat sa-ti citesc gandurile inainte sa le scriu si eu pe ale mele; ma bucur doar ca nu sunt singurul nebun care gandeste asa :lol:

PostPosted: 10 Jun 2014, 17:37 

Car: Giulia Q4 280.
"2. "Organizarea este varza!!!! Am ajuns sa fim organizati de un BMW-ist " - o remarca rautacioasa din punctul meu de vedere la adresa organizatorilor: georgeg, alxege, mugurel, littlefoot, cristianmiu. Iar BMW-istu Alex a fost acolo plin de voie buna si initiativa."

Parerea de mai sus legata de alfistul cu bmw e spusa de mine si mi-o asum pe deplin,motivele ar fi urmatoarele:
-nu mi se pare normal ca la o intalnire AlfaClub sa te prezinti cu un BMW,mai ales dat fiind faptul ca ai un rol principal in organizarea evenimentului,nu zice nimeni ca nu poti sa participi la intalnire,foarte bine daca iubesti in continuare alfa romeo,poti sa vi cu un prieten care arwe alfa!
-pe aeroport l-am intrebat daca nu cumva inainte a avut o Alfa Brera si cum de a schimbat-o cu un BMW?raspunsul sincer pe mine m-a traznit :censored: -"ti se pare ca nu am facut o treaba buna?" ,am ramas fara cuvinte,eu cred ca omul e legat mai mult de anumiti prieteni,membri vechi ai asociatiei si mai putin de marca Alfa Romeo;
-vi se pare normal ca un bmw sa alerge pe circuit la proba de indemanare din cadrul Alfa Fest?
-precedentul s-a creat,cum ar fi ca la festul urmator sa venim mai multi cu BMW?
Despre organizare nu vreau sa comentez nimic,eu sunt multumit ca am avut sansa sa vad o parte foarte frumoasa din tara noastra si am vazut 37 de alfe in acelas loc,o gramada de oameni care iubesc aceasta marca,pentru asta multumesc organizatorilor :clapping:

**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp
Alfa 156sw,1.9-115cp
Alfa 166,2.4jtd-136cp
Alfa 156,2.0ts-150cp
Alfa 147,1.6ts-120cp

PostPosted: 10 Jun 2014, 18:16 

Car: Alfa Romeo 147
Tantza nu a facut parte din echipa de organizatori, pur si simplu este unul dintre cei mai vechi membri ai acestei comunitati.
Faptul ca si-a cumparat bmw, este alegerea facuta de el, nu il poate obliga nimeni sa-si cumpere alfa;

La aeroport a fost ultimul sau printre ultimi 3 care sa dat pe circuitul de indemanare... Lucru de bun simt as putea spune...

Ps. Tantza la festul din 2014, la o bere ne spunea , 'mi-as cumpara un 147 GTA, sa ma simt alfist 100% cand vin la fest'

Sa nu iasa discutii, nu ii tin partea, insa a fost de bun simt cum a procedat.

Sent from my mobile

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 10 Jun 2014, 18:23 

Mie mi-a placut...oricum cand vad multe Alfe nu-mi mai sta mie capul la altceva :lol: . Multumesc organizatoriilor! Deasemenea multumesc pentru premiul acordat!

Sa ne intalnim mai des nu ar strica, va astept la Brasov pentru un miniFEST :yeee:

166 V6 TB Zender
147 1.6 TS ECO

GT 2.0 jts
156 SW 1.9 8v
147 FL 1.9 8v
GTV 2.0 ts
146 1.4 ts

PostPosted: 10 Jun 2014, 18:31 

@speedy
raspunsul tantzei a fost de foarte mult bun simt, numai ca tu nu l ai inteles :lol:

PostPosted: 10 Jun 2014, 19:03 

Car: Alfa Romeo Giulietta
Costin Axe Quote:
Salutare la toata lumea,
Este prima oara cand scriu pe acest forum,desi m-am inscris mai de mult.... :D
Felicitari organizatorilor si felicitari participantilor.
De asemenea sunt pentru prima oara la Alfa Fest si clar nu va fi ultima oara.Abia astept urmatoarea intalnire care sa fie mai departe de casa un pic,eu fiind din Constanta.
Inca o data felicitari pentru organizare si toate cele bune.
Draga Domnule Axe
Ca sa nu ma uiti :lol: iata o poza cu cei doi de pe locul 3 la concursul de pe aeroport (eu locul 3 de la coada , tu de la varf). Asta e nu toti s-au nascut piloti :lol:

Attachments:
Alfa fest 2014.jpg
Alfa fest 2014.jpg [ 252.72 KiB | Viewed 2105 times ]

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:07 

Car: o cisterna
Din ce citesc pe aici, o mare reusita a Festului de anul asta este ca a adus oameni noi si i-a facut pe cei recent alaturati comunitatii sa se implice. Nu e putin! Sper insa ca la anul sa vina cat multi din "vechea garda", daca nu va fi asa ma voi simti eu stingher intre atate fete noi si nick-uri necunoscute. :)
Ah, si nu pot trece peste... mai bine bemvist ca Alex Tanza decat posesor ocazional de Alfa. Pentru ca spiritul de alfist sau calitatile interiore ale unei persoane nu tin strict de posesia unei masini la un moment dat!

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:15 

marius Quote:
Din ce citesc pe aici, o mare reusita a Festului de anul asta este ca a adus oameni noi si i-a facut pe cei recent alaturati comunitatii sa se implice. Nu e putin! Sper insa ca la anul sa vina cat multi din "vechea garda", daca nu va fi asa ma voi simti eu stingher intre atate fete noi si nick-uri necunoscute. :)
Ah, si nu pot trece peste... mai bine bemvist ca Alex Tanza decat posesor ocazional de Alfa. Pentru ca spiritul de alfist sau calitatile interiore ale unei persoane nu tin strict de posesia unei masini la un moment dat!

o da, imi place cum ai zis, a fi fan "ceva" include din start si o limitare, o limitare care la multi poate fi confundata cu prostia, tre sa recunosc totusi ca nu da bine sa vii la fest cu altceva in afara de o alfa :oops:

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:26 

Car: 115/960
Pentru cei care nu-l cunosc, va garantez ca Tanta e mai alfist decat multi de pe aici. Este al treilea Fest la care participa fara a mai fi posesor de Alfa, asta cred ca spune multe!
Anul acesta nu a fost implicat in organizare, insa a dat o mana de ajutor atunci cand a fost nevoie. Pentru lucrul asta ar trebui aplaudat, nicidecum condamnat!
Presupun ca acelasi repros il ai si la adresa lui adriand, care a venit sambata dimineata de la Constanta la Tulcea cu Skoda ca sa ne ajute la amenajarea traseului de pe aeroport.

Apropo, multumiri maxime lui adrian si sas, au stat cu noi doar juma' de zi dar ne-au ajutat enorm!

LE: wow, Mikey, abia acum am vazut cum a iesit Brera in poza ta! :shock:

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:38 

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand ma gandesc la zilele din weekend ma gandesc numai la urmatoarea intalnire. Amici vechi si noi, voie buna, fum, benzina, motorina :). Imi pare rau ca cele ~28 sec. pe aeroport mi s-au parut 2,8 sec la volan si ar mai fi mers 2 ture (dar mai bine asa ca ramaneam fara motor :D ), imi pare rau ca am ocupat camera lui Tibi (fara a vrea), imi pare rau nu am mai rezistat pana dimineata in a doua seara. In rest toate bune si frumoase! Au spus cei dinaintea mea mai multe detalii.

Nu vreau sa para ca ii tin partea BMW-istului, dar el este mult mai alfist decat multi dintre noi. Cu ce e el vinovat ca AR nu ofera decat 2 modele in acest moment, sau mai bine zis acum ~2 ani cand a cumparat masina?! Discutia poate continua ... dar nu aici si acum.

Promit sa completez chestionarul.Spre rusinea mea, nu am stiut de el (nu am rasfoit in detaliu brosura).

In incheiere, vorba unui alfist care nu a reusit sa ajunga la fest: Alfaaaaaa Rooomeeeooooo!! :wave:

LE: am scris in acelasi timp cu Ege si vad ca am fost in acelasi gand.

Spider 916 ph2
Ex: 159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP MUSTERICA

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:40 

ALXege Quote:

LE: wow, Mikey, abia acum am vazut cum a iesit Brera in poza ta! :shock:

Asa e, de acum te sun sa fac poze numai cu Brera ta, poate nu mai observa nimeni cat am chelit :lol:

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:51 

Una peste alta toti sunteti niste persoane de toata isprava si cu siguranta si pe viitor ma voi alatura intalnirilor voastre.M-ati impresionat placut.Vad multe obiectii legate de cazare, mancare, etc si uitam ce era cel mai important si ce reprezinta defapt aceasta intalnire: oameni cu o pasiune comuna - Alfa Romeo - ce impartasesc impresii si sentimente referitoare la aceasta marca.Nu va cunosteam pana la acest fest dar imi dau cu parerea, ce importanta are ca un participant a venit cu BMW-ul , tineti cont ca era un Z4 de aici si turul acela bun , de ce de la Alfa nu a venit nimeni cu un 4C sa ii taie elanul ? :D
Parerea mea ca a venit cu Z4 , dar odata ce se afla la acest eveniment cu mintea tot la Alfa era.Nimeni nu s-a agatat de cel cu Suzuki Ignis. AAA de fapt nu reprezenta o amenintare la adresa sportivelor noastre. :lol:

PostPosted: 10 Jun 2014, 20:54 

Car: AR 166 TB / 159 Jtdm
Felicitari pentru fest, ati strans zeci de alfe la un loc! Distractia a fost si ea prezenta atat pe circuit cat si la pensiune, cel putin asta deduc din poze. Alfele voastre arata intr-un mare fel si va rog sa nu va tineti memoria ocupata cu pozele de la fest, urcati-le pe forum! :)
De 5 ani, conduc doar Alfa si tot timpul cand am dorit sa o schimb, a venit in schimb, tot o Alfa. Pornind de la 156 2.4jtd, 166 2.0tb, 147, iar acum 156 2.0ts. Imi permit sa-mi scriu si eu opinia, in calitate de alfist care nu s-a prezentat pana acum la nici un fest,cu gandul ca si mie mi-ar fi putin greu sa ma integrez intr-un grup in care aproximativ toti va cunoasteti de ceva ani.
Din opinia mea, nu au fost probleme de organizare din partea organizatorilor, ci din partea participantilor, multi dintre acestia fiind la primul fest, nu au dat prea multa importanta programei si astfel au dezechilibrat putin desfasurarea festului! Multi nu cunosteau pe nimeni, iar pana si-au "luat inima in dinti" sa se integreze in grup si sa lege noi prietenii, a durat putin. O sugestie pt viitor, ati putea creea grupuri locale si un reprezentant al acestora, care sa-i indrume. Si o intalnire inainte de fest a acestora ar fi binevenita, astfel se vor imprieteni inainte de fest, vor discuta cu privire la desfasurarea acestuia si le va fi mai usor sa se integreze in grup pe durata eventului. Pentru un feedback precis, reprezentantul de grup le poate obtine de la cei din grupul sau si le poate inmana organizatorilor, iar cine doreste sa-l trimita direct la organizatori vor putea folosi o adresa de email.
Am scris putin in graba si sper sa-mi acceptati si mie feedbackul, chiar daca n-am chestionar si brosura! :) La urmatorul sper sa ma numar si eu printre participanti!

ex:
156 2.0ts
147 1.6ts
166 2.0tb v6
156 2.4jtd

Last edited by Flor1n on 10 Jun 2014, 21:06, edited 2 times in total.

Post new topic  Reply to topic  [ 267 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 511 Next

All times are UTC+03:00