Ai fost in Iasi la Auto Padova?
Unde au Service? Eu stiu de Romil in Iasi, spre Tomesti
Eu sunt de origine tot din Iasi, mutat in Bucuresti. Sincer nu mai vreau sa aud de Romil.
Am dus un fiat punto la ei, tot pentru un scartait... Concluzia lor. Nu are nimic. OK
Am dus Alfa la reparat dupa ce am luat o potaie. S-a nimerit sa o iau cand eram la parinti si nevasta stand prin Iasi o perioada mai lunga am zis sa o fac la ei. Buun. Constatare cu asigurarile. Totul OK, facut deviz, comanda. Romil estimeaza 2 saptamani pentru aducerea pieselor. Vin piesele dupa vreo 3 saptamani. Duc masina, o fac oamenii si o ia nevasta, dupa ce i s-a spus ca totul e OK acum. Ajuns in Iasi ma uit la masina sa vad ce au facut. Stupoare. Primul lucru pe care l-am vazut a fost ca nu mi-au schimbat ventilatorul, care era trecut pe deviz, pentru ca avea suportul crapat.
Sun la oameni, si primul lucru imi spun ca totul a fost pus. Cand le-am spus ca pot sa ma duc la asigurari sa aduc pozele cu ventilatorul si le arat ca e tot cel vechi, mi-au spus ca trebuie sa astept, ca nu a venit si de asta nu l-au schimbat. Buuun.
Trec pe la ei dupa vreo 3 saptamani sa vad daca a venit. Mecanicul imi spune ca a venit un cot pentru mine si il pune pe masina. Era cotul de deasupra cutiei filtrului de aer. Nici macar nu ma anuntasera ca a venit, dar probabil mecanicul a crezut ca pentru asta eram acolo.
Ventilatorul... mai dureaza...
Dupa alte 3 saptamani si telefoane peste telefoane a venit cica si ventilatorul. Fiind in Bucuresti am trimis repede pe cineva sa-l ia. Nu de alta dar poate se razgandesc si vad baietii ca nu era pentru mine.

Am semnalat un suierat la motor. Diagnostic pus de mecanic dupa ce turat motorul un pic. Turbina dusa si trebuie inlocuita.
In concluzie. Nu mai vreau sa aud de ROMIL in viata mea. Cat mai am Alfa o sa merg la Alex Mirica sa o fac.
Poate gresesc eu, dar eu unul sunt satul de ei.