"krete" multumesc mult pentru sfaturi. ti_am trimis un pm
"tzzivii", la ce te_ai referit cu acel "OMG!!!" ?? sa fie ceva de bine sau de rau?
pentru mine conteaza mult parerea proprietarilor sau cunoscatorilor de alfe. multi mi_au zis sa nu ma complic si sa imi urmez visul dar totusi...
ieri am fost la service si am dat un avans pentru piese (50 euro). in total am de platit 1503 lei pt toate piesele cu tot cu ulei si filtre. tin sa mentionez ca am partea dreapta fata toata de schimbat (brate, rulment), ambele brate mari pe spate, bielete, cablu frana de mana, brat superior plus burduf planetara stanga, rulment spate stanga, curea accesorii, garnitura capac culbutori, garnitura baie ulei...si park atat. mi se pare un pret FOARTE rezonabil. piesele sunt de provenienta slovaca...sper sa fie ceva de ele. pe manopera am de dat 410 lei (aproximativ) cu tot cu,,,curatat egr si nush ce supape. undeva pe sambata sau luni cel tarziu o duc si o "internez". si sa nu uit: mi_a zis ca trebuie sa schimb bucsele la bara de torsiune dar nu am gasit decat bara cu totul (sau cum vine ea, ca nu prea ma pricep) si e prea scumpa. mi_a zis ca poate sa ii faca el nush ce pt ca mai duc alea o vreme, nu e la gat.
sambata am alimentat de la un peco deschis nou la mine in zona (socar) si dupa vreo ora mi s_a aprins un martor (ca un injector) dar nu s_a schimbat mersul deloc, numai ca mi s_a oprit din senin de vreo 3 ori (si in sarcina si cand am scos_o pe liber). i_am dat cheie si am plecat mai departe. duminica am alimentat la petrom si vad ca nu se mai aprinde becul...sa fie ceva de la motorina? testerul mi_a dat regulatorul de presiune de la motorina si mi_a zis mecanicul ca trebuie sa curete nush ce supape...cica de acolo vine problema.
abia astept sa o pun la punct si sa ma bucur deplin de ea.nu ma satur sa o privesc :X:X:X o iubesc ca ochii din cap :X:X:X dupa ce rezolv treburile astea ma voi ocupa de inmatriculare