vezi ca nu ai nevoie de imbus.ai nevoie doar de o surulbenita dreapta,este o siguranta care tre sa tragi putin de ea in afara cu surulbenita chiar acolo unde vine furtunul in cutia de viteza,apoi tragi furtunul putin in afara si vei vedea ca exista un orificiu mic prin care va iesi lichid sau aer daca exista in instalatie,tii furtunul tras pana iese tot aerul si ajunge lichidul de frana apoi impingi furtunul inapoi,pui siguranta si gata aerisirea,cel putin asa e la mine la 147 desi ar trebui sa fie cam la fel ca avem aceleasi motor de 1.6,daca nu te descurci mergi la un mecanic,poate gasesti unul in franta acolo sa il rogi sa iti aeriseasca ambreiajul.uite un tutorial,poate iti va fi de folos
http://forum.alfaclub.ro/viewtopic.php? ... aj#p104960" onclick="window.open(this.href);return false; in topic arata o conducta care e sub vasul cu lichidul de frana prin care face alexmirica aerisirea daca nu ma insel,dar eu nu am reusit sa desfac pe acolo si de asta te sfatuiesc sa faci aerisirea chiar la furtunul care vine in gaura aia la cutia de viteze si e si mai usor pt ca la cealalta conducta ca sa ajungi tre sa dai bateria jos,filtrul etc.ai mai multe de desfacut,pe unde iti zic eu e mai usor ca ai mai mult acces.
am mai postat odata si in topicul care ti s-a sters.sper ca ti-am fost de ajutor.bafta.
P.S. in legatura cu topicul care a fost sters cred ca titlul e de vina,si acest topic nou nu cred ca va rezista mult,incearca sa pui si tu un titlu mai la subiect ca sa zic asa.inteleg ca e urgent dar daca scrii asta in titlu nu cred ca se va rezolva mai rapid.acum nu stiu poate gresesc,dar asta e parerea mea.