Update la drumurile parcurse in ultimele zile. Traseu: Iasi- Tg Frumos- Pascani-Tg Neamt-Poiana Largului-Toplita-Reghin-Tg Mures-Iernut-Cluj Napoca-Iernut(m-am intors)-Medias-Sibiu-Fagaras-Brasov-Tg Secuiesc-Onesti-Bacau-Roman Tg Frumos-Iasi
1. Iasi-Tg Frumos: E583 Drum f aglomerat dar si f bun, 2 benzi pe sens. ATENTIE mare la Radare-6 buc in 50km
2. Tg Frumos- Pascani: Se circula ok dar i-ar mai trebui un start de asfalt de uzura, nu sunt gropi dar nici perfect nu e, Nu-mi plac curbele din Ruginoasa. 1 banda pe sens
3. Pascani-Tg Neamt. Drum de o banda (2 pe o bucata din E85) pe sens,f ok de circulat pe el, fara alte surprize
4. Tg Neamt- Poiana Largului: Drum f bun, o banda, curbe interesante, cu o singura mare problema. La urcarea in munte cu 3 km inainte de a ajunge in varf si 2 km dupa varf drumul e fff nasol.
5. Poiana Largului-Toplita: Drum bun dar se cam strica treaba la sfarsit. Cam cu 5 km inainte de Toplita incepi sa faci slalom printre gropi, doar de antrenament, se pot evita chiar si la viteza mai mare. Ce e mai grav urmeaza....
6. Toplita: S-A ASFALTAT TOPLITA DE LA INTRARE PANA IN CENTRU!!!! ~8 KM.
Dupa centru incepeti iar sa faceti incalzirea la slalom.
7. Toplita-Reghin: 66km de chinuri groaznice. Se masoara de zor pe traseu, in unele locuri am intalnit si utilaje care "pregatesc" marea asfaltare. Cand va veni asta nu stiu. Drumul nu are gauri multe dar e fff denivelat; parca ai merge pe speed-bump-uri tot timpul, e f dificil sa-ti alegi o trasa.
8. Reghin Tg-Mures: OK dar aglomerat.
9. Tg. Mures- Cluj Napoca: Pana in Turda o singura banda, cam greu cu depasirile. In satele de pe traseu stau politaii sa prinda la linia continua.
10. Iernut-Medias: Concureaza cu punctul 7 de mai sus
11. Medias-Sibiu: destul de ok, cat am mers eu pe el nu a fost aglomerat.
12. Intrarea in Sibiu:
autoritatilor locale. se lucreaza si se circula ca dracu.
13. Sibiu - Fagaras: Drum f bun, dar, are o singura banda
. Se lucreaza la reasfaltare pe o distanta de ~5 km. S-a ras stratul de uzura si se reface. Din cate am vazut/simtit eu se face treaba buna.
14. Fagaras-Brasov: in afara faptului ca are o singura banda nu am ce comenta, e bine.
15. Brasov- Tg Secuiesc: Se acopera in sfarsit dalele de beton cu strat de asfalt, eu sper sa tina cat de cat. In rest f ok. In Tg Secuiesc se pastreaza traditia: 24/24 sta un echipaj cu radar prin zona.
16. Tg. Secuiesc-Onesti (pasul Oituz): Drum bun, e o placere,a dar nu poti depasi decat f greu un TIR.
17. Onesti-Bacau: se poate mult mai bine, cel putin in padure la Magura sunt bucati f nasoale.
18. Bacau-Roman: E85 "pista de incercare" Perfect!!!!! Vanatoare de vitezomani insa e in toi.
19. Roman-Tg Frumus: una din placerile cu care ma delectez de fiecare data. Radarele stau de obicei la limitarea din padurea de la Strunga.
20. Tg frumos-Iasi: descris la inceput.
Sper ca nu v-ati plictisit!