It is currently 14 Apr 2025, 10:53

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 11 Oct 2008, 14:28 

Am dat un search inainte de a posta dar sunt atat de multe rezultate despre asta incat nu am gasit un topik potrivit in care sa postez...Daca il stie cineva mai bine poate muta postul...Thx
Cum iar au inceput scartaieli si sunete de toate felurile prin masina iar bratele inferioare nu au fost schimbate de 2 ani de cand am masina si la service mi s-a spus ca bataia pe stanga fata este de la pivotul basculei inferioare care e "praf" ma gandesc sa schimb macar acea bascula impreuna cu cea superioara de pe aceeasi parte. Urmeaza intrebari...
1 Credeti ca e ok sa mai astept pana la primavara? (Ma gandesc ca pe timpul iernii vor urma gropi umplute cu apa luate in plin la vietze de 50-60/h ), sau poate fi periculos? Nu cunosc exact mecanismul si rolul basculei si ma gandesc sa nu cedeze si sa ma trezec intr-un Logan sau mai multe...
2 Cu ce marci de asemenea piese ati avut ocazia sa va intalniti si care au fost mai rezistente...etc pt ca am auzit ca cele originale nu sunt neaparat cele mai bune...dar nush exact ce sa cred, de intalnit sunt sigur ca v-ati intalnit cu multe marci :lol:
:lol:

Va multumesc anticipat! Revin cu intrebari :)

PostPosted: 12 Oct 2008, 15:18 

Car: 2.0 TS
din cate stiu cele originale sunt OCAP si le-am avut cam 20k. am trecut pe TRW de un an si ceva si se comporta bine. mai sunt LEMFORDER de care nu prea stiu mare lucru.acuma mi-am pus brate superioare TRW ... sa vad cat tin.
tin minte ca le-am schimbat iarna ca nu mai suportam bataile si troncanitul.

DIESEL - THE ULTIMATE THRILL KILLER

PostPosted: 16 Oct 2008, 00:53 

Ms Vipi, poate mai doreste si altcineva sa ne impartaseasca din experiente... de asta e forum, ca sa invatam ce sa cumparam.

PostPosted: 25 Feb 2009, 21:42 

Am schimbat si eu bratele inferioare si superioare la 156. Am pus ce am gasit, adica TRW. Au costat toate patru 1400 ron, atat va pot spune acum, despre comportament la anul...

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00