Am dat un search inainte de a posta dar sunt atat de multe rezultate despre asta incat nu am gasit un topik potrivit in care sa postez...Daca il stie cineva mai bine poate muta postul...Thx
Cum iar au inceput scartaieli si sunete de toate felurile prin masina iar bratele inferioare nu au fost schimbate de 2 ani de cand am masina si la service mi s-a spus ca bataia pe stanga fata este de la pivotul basculei inferioare care e "praf" ma gandesc sa schimb macar acea bascula impreuna cu cea superioara de pe aceeasi parte. Urmeaza intrebari...
1 Credeti ca e ok sa mai astept pana la primavara? (Ma gandesc ca pe timpul iernii vor urma gropi umplute cu apa luate in plin la vietze de 50-60/h ), sau poate fi periculos? Nu cunosc exact mecanismul si rolul basculei si ma gandesc sa nu cedeze si sa ma trezec intr-un Logan sau mai multe...
2 Cu ce marci de asemenea piese ati avut ocazia sa va intalniti si care au fost mai rezistente...etc pt ca am auzit ca cele originale nu sunt neaparat cele mai bune...dar nush exact ce sa cred, de intalnit sunt sigur ca v-ati intalnit cu multe marci
Va multumesc anticipat! Revin cu intrebari