Kodak Quote:
ALXege Quote:
Daca-ti doresti, livreaza
Niste amici mi-au recomandat
eshopwedrop, e un site care intermediaza comenzile de la magazine care nu livreaza in Romania. Tu comanzi coletul cu livrare la ei (in UK), ei il receptioneza si-l trimit mai departe catre tine.
Nu l-am incercat, deci e pe raspunderea voastra, dar cei ce mi l-au recomandat l-au folosit cu succes.
Sau, daca ai prieteni in Anglia, poti comanda la ei, si ei sa trimita apoi catre tine. Eu am primit o bara de GTV cu ajutorul unui bun prieten
Mersi de pont, interesanta ideea si o sa-l incerc la un moment dat sa vad daca sunt seriosi si care sunt costurile. Tot asa am procedat si eu pana acum, cu livrare in UK si prin Italia, dar parca sunt mai ok cand stiu ca vin direct la mine. Am si avut un schimb de mailuri cu ei pe tema asta dar nu au fost foarte deschisi catre livrare in Ro si n-am inteles de ce...
Salutare,
Dupa cum spuneam mai sus, m-am hotarat sa incerc
www.eshopwedrop.ro sa vad care e treaba cu ei, asa ca am comandat niste maruntisuri pe Partsworld-UK.
In afara de faptul ca a durat vreo 3 zile pana au inregistrat coletul (il credeam deja pierdut), era livrat din 23.11 si a aparut in cont abia in 26.11, totul a decurs ok si in in doua saptamani l-am avut acasa.
Costul trebuia sa fie 30 lei UK-Brasov pentru pachetel, dar nu am platit nimic pentru ca am beneficiat de livrare gratuitata la primul transport.
Nu stiu cat de rentabil este pentru pachete mari/ grele si la fel cum zicea Alex mai sus, e pe raspunderea voastra - recenziile sunt impartite.
In concluzie, eu ii dau nota 8 si o sa-l mai folosesc.
that have more to do with the heart than the head.”