Filmuletul a fost f. explicit si binevenit insa, din pacate, eu nu am aceste functii
La mine daca tii apasat MENU nu face altceva decat acelasi lucru ca si cum ai apasa MENU printr-un click rapid.
Sincer sa fiu sistemul audio mi se pare mai mult decat "inapoiat" atat ca functii cat si ca imagine pentru o masina care costa 1 miliard, in leutzii vechi, CU SAU FARA BOSE care nu face altceva decat sa-ti dea un asa-zis bass iar in schimb iti aduce si o vibratie suparatoare de luneta CHIAR SI LA NIVEL MIC DE VOLUM.
SCHIMBA SISTEMUL ! vor zice unii, insa ce fac cu acele comenzi dp volan si chiar si asa de ce sa fac alte investitii costisitoare cand o firma care se respecta ar fi fost OBLIGATA MORAL sa puna un sistem cat de cat.
Nu spun ca Blaupunkt si Bose nu suna bine ca nume, insa aparatele lor de pe Alfa sunt..........."hartie igienica nelucioasa"
..........bine macar ca masina e frumoasa si, zic unii, fiabila.
Sper "sa nu se arunce cu pietre" am avut Alfa, am Alfa, o sa raman la Alfa insa........se poate si mai bine avand in vedere ca pretul "de noua" nu e mic.