It is currently 11 Apr 2025, 23:08

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: 07 Sep 2007, 08:07 

Ma tot bate un gand cum ca BELLA mea nu prea ar avea km care sunt afisati in bord(mai ales dupa ce zilele trecute un prieten care si-a luat un Audi A6 acum un an si avea 86 000 km,a descoperit zilele trecute ca de fapt cand l-a cumparat avea 232 000 :shithappens: ).Normal ar fi ca, adunand km din bord cu km ramasi pana la urmatoare revizie(afisati de computerul de bord) ar trebui sa avem o suma rotunda (90k,120k etc).La mine daca fac acum suma ies undeva pe la 92 263.Ar putea fi acesta un semn ca nu sunt km reali? :shock:

Post subject:
PostPosted: 07 Sep 2007, 09:27 

Car: 156 - The Red Hawk
Pai te duci la AI frumusel si citesti km din ECU. Aia nu pot fi rescrisi.

Alex.

Post subject:
PostPosted: 07 Sep 2007, 09:35 

alexmirica Quote:
Pai te duci la AI frumusel si citesti km din ECU. Aia nu pot fi rescrisi.

Alex.
Cand am cumparat masina,am fost cu ea la reprezentanta din Cluj.Inginerul care a verificat masina cu testerul mi-a spus ca in tester ii arata 0 km parcursi si pe bord erau 75 000.L-am intrebat de ce si mi-a spus ca nu s-a mai intamplat asa ceva.Km de pe tester sunt aceeasi cu cei din ECU? :roll:

LE.Am sunat la AI Brasov si mi-au spus ca au aparut softuri care pot sterge km din ECU si ca ei nu pot vedea daca cineva a facut asta. :shock:

Post subject:
PostPosted: 07 Sep 2007, 09:42 

Car: 156 - The Red Hawk
Ba se poate vedea, se citeste contorul de scriere, la fiecare scriere acel contor se incrementeaza. Daca e mai mare de 1, e dubios.
Un tuner bun poate citi acel contor. Un tuner si mai bun il si poate sterge :lol: dar km raman cei originali.
In concluzie: nu se pot pacali km!!! Cel putin io nu am auzit/vazut asa ceva, e fff bine protejat.

La VAG e de-a dreptul hilar cat de simplu se poate rescrie km si cu un echipament ieftin ca braga...

Post subject:
PostPosted: 07 Sep 2007, 09:49 

alexmirica Quote:
Ba se poate vedea, se citeste contorul de scriere, la fiecare scriere acel contor se incrementeaza. Daca e mai mare de 1, e dubios.
Un tuner bun poate citi acel contor. Un tuner si mai bun il si poate sterge :lol: dar km raman cei originali.
In concluzie: nu se pot pacali km!!! Cel putin io nu am auzit/vazut asa ceva, e fff bine protejat.

La VAG e de-a dreptul hilar cat de simplu se poate rescrie km si cu un echipament ieftin ca braga...
Atunci iti voi face o vizita cat de curand sa mai rezolv si alte probleme... :D

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+03:00