So...electroventilatorul meu s`a dus, am luat unul de la mazilu, unul tot de 1.9 jtd, cu 2 trepte cum era si celalalt, l`am montat, a mers putin dupa care poc, n`a mai mers. Siguranta aia de 60 amperi a facut trosc. Faza e ca ea mai facuse trosc odata, cand a cazut electroventilatorul initial, si a fost schimbata.
Azi m`am dus la un service aici in cartier, baietii au schimbat iar siguranta aia de 60A care, dupa ce un timp de mers de vreo ora, a facut iarasi trosc. Acum iar am pus siguranta (am vrut sa vad daca merge fara sa se arda, in cazul in care nu folosesc clima, banuind ca e solicitata reteaua cand se cupleaza si a 2a treapta la ventilator), insa acum refuza sa mai mearga de vreun fel.
ANYWAY ... m`am saturat de un kkt de problema care poate degenera si as vrea sa stiu daca exista vreun service care sa fie in stare sa`mi identifice problema. Astept sfaturi, pareri, etc. Multumesc.
_________________ Alfa Romeo 156 sw 1.9 jtd - 140 cp
"Sa iti iei Alfa Romeo este ca si cum ai avea prietena stripteuza: toata lumea considera ca e proasta dar toti te vor invidia"
|