Pt. ca uneori imi place sa scriu mult si fara rost, la fel voi face si azi.
Cum ziceam acum o perioada ca orice masina are o poveste, ei bine si masina de azi are o poveste, iar pt mine sper sa fie ce-a mai frumoasa poveste.
Bun, destul cu prefata si introducerea, sa continuam cu cuprinsul.
Dupa cateva discutii cu Bogdan acum o perioada de vreme, si dupa ce am vazut cateva poze cu masina am zis ok, asta e masina pe care o vreau.
Asta se intampla in iunie cred.
Dupa ce am discutat la telefon, mi-a spus ca va fi plecat o perioada si ca atunci cand se va intoare din concediu ne auzim pt a stabili mai multe.
Timpul a trecut usor, eu nu am fost stresat de lipsa unui auto avand o mobra cu care sa ma car pe unde aveam nevoie.
Dupa discutii cu Bogdan, cu ceva planificari care nu s-au concretizat din cauza timpului scurt si a altor prioritati am ajuns unpic mai tarziu dupa masina. (oricum asteptarea a meritat)
Asa deci, urmeaza drumul spre bucuresti, anuntat omul cand plec si cand ajung.
Ma duc sa iau biletele de tren ca vine si un prieten cu mine si Bomba, nu mai sunt locuri la cuseta. M-am enervat instantaneu pe prostia mea si pe faptul ca am fost prea comod si prea prost sa cred ca aproape nimeni nu circula miercuri noaptea spre capitala.
Ok trec peste, i-au bilete la clasa 1 cu gandul ca voi calatorii in conditii europene si nu programez un avion pe a doua zi de dimineata. Dupa faza cu biletele si dupa o perioada lunguta in care am asteptat sa merg dupa masina, simteam ca universul nu vrea ca eu sa am aceasta masina.
L-am injurat bine pe univers si i-am zis sa isi vada de ale lui.
Ok, a venit seara, am facut bagajelul, am pregatit banii si cu vreo 20 de minute inainte de a pleca trenul ne-am imbarcat si noi.
In timp ce stateam si contemplam la cum ma voi plimba eu cu Brera primesc un mesaj pe watsapp, aman citirea lui ca doar nu eram bulangiu sa nu imi bag prietenul in seama. Noroc ca il suna pe el cineva si imi citesc mesajul. Mesajul era de la prietena mea, tocmai ma anunta ca urmeaza sa fiu Tatic. Nu am lesinat niciodata si nu cunosc senzatia dar cred ca atunci era se lesin.
Bun, in capul meu erau cateva de genul: ce faci acum prostule cu o masina in 2 usi cand tu o sa trebuiasca sa cari odrasla prin diferite locuri, nu stiam cum sa ma dau jos din tren si sa fug acasa. In acelasi timp ma gandeam ca totusi cineva asteapta sa ma vad cu el la Bucuresti. Cred ca treba asta cu ganditul la diferite scenarii s-a intamplat o perioada lunga de timp pt ca la un momendat prietenul meu se uita la mine si imi zice ceva de gen: "ba ai hepatita? ce esti asa galben?"....
I-am povestit, a inceput sa rada, mai imi si zice vezi prostule, nu ai vrut Lexus.
A urmat un drum groaznic, cu un miros infect, cu multa lumina de la niste becuri care nu isi aveau rostul noaptea in tren, cu niste scaune oribile si mai nasol fara odihna(sa nu circulati niciodata cu trenul)
Am ajuns la Bucuresti si dupa putina asteptare a aparut Bogdan cu Brera. Stateam timid in coltul unui peco si ma uitam la ea, o admiram defapt si ma gandeam ca in cateva minute urmeaza sa fie a mea. Asa a si fost.
Bogan mi-a prezentato, mi-a povestit cam tot ce era de povestit, am facut o mica plimbare, am mai povestit unpic si cu o mica ezitare am batut palma. Am ezitat pana sa imi aduc aminte de faptul ca totusi prietena mea are o masina cu 4 usi si cu un portbagaj spatios si eu nu am facut un drum degeaba pana la Bucuresti.
Tot timpul in care ma gandeam ca masina asta e prea mica pt 3 persoane am omis masina prietenei mele, am omis faptul ca nu trebuie sa imi sui mereu copilul in Brera.
Deci *cenzurat* falus universule, pana la urma am cumparat masina pe care o doream.
A urmat drumul lung spre casa, drum in care am incercat corespunzator masina, nu i-am testat toate limitele, doar am tras de ea foarte tare pe curbe(am eu o pasiune pt curbe)
Masina ma impresionat in cel mai pozitiv mod, pana acum sunt multumit din toate punctele de vedere, mi-a despasit asteptarile.
Este primul diesel pe care il detin si desi nu aveam eu o parere foarte buna despre masinile diesel, aceasta Brera mi-a depasit asteptarile
Hai ca nu va mai plictisesc ochii mult.
Va spun doar ca nu am foarte multe lucruri pe care sa i le fac masinii. Azi a primit o spalare si achizitionarea de farduri pt un detailing. Urmeaza niste distantiere pe fata si pe spate si sper ca pe saptamana viitoare sa primeasca si numerele.
Multumesc Bogdan pt masina, sper sa ma care cat mai mult si cat mai bine pe mine si sper ca pe vitorul mic Alfist. Imi cer scuze ca am fost aerian si poate am intrebat de mai multe ori acelasi lucru sau am confundat si inteles gresit anumite treburi dar eram cu gandul foarte departe.
Poze nu am momentan dar vor urma si ele.
A, Brera lui Tzzivii a ajuns la mine.
|