Salut, am ramas usor perplex....Masina ta e din 2000 si vrei sa schimbi plansa de bord de la una mai noua tot din 2000? Tind sa cred ca tu ai vazut un model dupa 2002 cu face-lift interior. Ceea ce vrei tu(daca nu m-am inselat) este usor dureros si nu stiu daca merita. Daca vrei modelul cu butoanele de clima care au display, din cate stiu eu trebuie sa schimbi plansa de bord cu totul(dupa care nu o sa se pupe textura de pe plansa de bord cu fetele de usa). La volan vei avea nevoie de volan+melc(cel care este sub volan) si interfata care este intre melc si casetofon(vezi ca acele comenzi merg doar cu unitatea CD originala sau vei avea nevoie de adaptor de comanda care sa "traduca" comenzile de la volan la CD player).Lista de piese care trebuie inlocuite+firaraia este una lunga+turometrul de JTD nu o sa se pupe cu benzinara - avand alta plaja de ture.
Mai usor ar fi sa gasesti un volan de piele, consola centrala cu imitatie de carbon sau gri metalizat, niste ceasuri GTA style cu portocaliu&negru ar insemna mai putini bani si ar fi o diferenta fata de ce ai tu in momentul de fata.