Am facut si eu geometria, dupa chinuri indelungi la autosoft. initial dupa ce s-au chinuit o vreme m-au trimis al un service sa imi degripeze una din bielete. M-au ajutat niste preteni si dupa o lunga indelungata s-a reusit desfacerea bieletei si ungerea ei ca tare intepenit mai era surubu de reglaj. M-am intors la autosoft si mi-au facut geometria la secunda

Am dat o tura si am constatat ca tot are tendinta sa traga dreapta, motiv pt care m-am intors.
Din punctul meu de vedere trebuia sa o scot de acolo fara sa vireze pe drum drept si fara sa toceasca anvelopele inegal. Nu ma interesa de la ce e si cum o fac cata vreme de la ei am luat toate 4 anvelopele, ei le-au montat, ei au indreptat si echilibrat jantele si tot ei au facut geometria.
Noroc ca s-a ocupat seful de service (un tip super OK) astfel incat dupa alte cateva mici ajustari si turele de test de rigoare, acum cred ca e facuta ok. Voi vedea cand ies din Bucuresti mai sigur insa nu pare sa mai vireze(dupa testele facute prin Bucuresti.