It is currently 10 Apr 2025, 04:33

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 11 Apr 2007, 07:44 

Va rog sa enumerati aici centrele unde se fac echilibrari/geometrie, etc. (service roti).
Daca aveti si experienta la vreunul din ele sa auzim.
Din ce am auzit cat si din experienta proprie cel putin la echilibrat se pare ce in unele locuri e hotie pe fata. Ai/n-ai nevoie de echilibrat, ei sunt de parere da toate jantele sunt in colturi :)

Post subject:
PostPosted: 11 Apr 2007, 09:07 

Car: 156 - The Red Hawk
Obligatoriu tre sa iti dea o foaie cu stampila service-ului in care scrie (tiparit la imprimanta aparatului de geometrie!) valorile unghiurilor vechi, si cele dupa reglaje!

Post subject: Geometrie
PostPosted: 11 Apr 2007, 21:13 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Alo, service-urile cu Geometrie , se aude??

Post subject:
PostPosted: 11 Apr 2007, 21:41 

Eu mi-am facut geometria acum juma de an in spatele bisericii urate de la Muncii (langa barul unde ne mai strangem), exact langa Petrom.
Este un garaj mai "mioritzic", dar fac treaba buna, au scule ok, eu nu m-am plans, numai sa-l prindeti pe nea Gigi de la butoane treaz

ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]

http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Post subject:
PostPosted: 12 Apr 2007, 00:23 

Am facut si eu geometria, dupa chinuri indelungi la autosoft. initial dupa ce s-au chinuit o vreme m-au trimis al un service sa imi degripeze una din bielete. M-au ajutat niste preteni si dupa o lunga indelungata s-a reusit desfacerea bieletei si ungerea ei ca tare intepenit mai era surubu de reglaj. M-am intors la autosoft si mi-au facut geometria la secunda :) Am dat o tura si am constatat ca tot are tendinta sa traga dreapta, motiv pt care m-am intors.
Din punctul meu de vedere trebuia sa o scot de acolo fara sa vireze pe drum drept si fara sa toceasca anvelopele inegal. Nu ma interesa de la ce e si cum o fac cata vreme de la ei am luat toate 4 anvelopele, ei le-au montat, ei au indreptat si echilibrat jantele si tot ei au facut geometria.
Noroc ca s-a ocupat seful de service (un tip super OK) astfel incat dupa alte cateva mici ajustari si turele de test de rigoare, acum cred ca e facuta ok. Voi vedea cand ies din Bucuresti mai sigur insa nu pare sa mai vireze(dupa testele facute prin Bucuresti.

Post subject:
PostPosted: 12 Apr 2007, 08:43 

Alexx Quote:
Eu mi-am facut geometria acum juma de an in spatele bisericii urate de la Muncii (langa barul unde ne mai strangem), exact langa Petrom.
Este un garaj mai "mioritzic", dar fac treaba buna, au scule ok, eu nu m-am plans, numai sa-l prindeti pe nea Gigi de la butoane treaz

E foarte bun locul ala, de multi ani de zile tata face acolo unghiurile la masini, si mai nou si eu.Am facut la Panda alfa si papuc si a fost ok!

Mai stiu unii exact pe Campia libertatii la catelu langa un restaurant pe partea dreapta cum ai veni dinspre intersectie, dar am ceva dubii in privinta locului deoarece l-au pacalit pe un prieten o data...cu echilibratul rotilor.

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt...so I Am so Clever That Sometimes I Don't Understand a Single Word of What I Am Saying"

Post subject: anti-ruliu
PostPosted: 16 Apr 2007, 17:18 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Baieti, am auzit ca bara anti-ruliu din imaginea de mai jos (montata pe 159) ajuta si la conservarea convergentei ! Ce parere aveti, ajuta? Mi-as cumpara, cica este sub 100 EUR in Europa.

Attachments:
barantiruliu.JPG
barantiruliu.JPG [ 170.04 KiB | Viewed 1151 times ]

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+03:00