It is currently 04 Apr 2025, 18:18

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Despre prezoane
PostPosted: 10 Oct 2011, 20:22 

Tocmai am aflat dupa ce am facut pana ca suruburile de la roti sunt prea scurtele.Citez dupa baiatul de la vulcanizare: invarte doar 4 ture din 7. Ar trebui sa imi cumpar alte suruburi? Daca aveti si un site de pe care se poate sa le cumpar!

Post subject: Re: O intrebare
PostPosted: 10 Oct 2011, 20:38 

flor_mfe Quote:
Tocmai am aflat dupa ce am facut pana ca suruburile de la roti sunt prea scurtele.Citez dupa baiatul de la vulcanizare: invarte doar 4 ture din 7. Ar trebui sa imi cumpar alte suruburi? Daca aveti si un site de pe care se poate sa le cumpar!
Esti sigur ca sunt prea scurte? Baietii astia de la vulcanizari sunt asa de simpatici, nici cand imi fac presiunea nu am incredere in ei!
Ai distantiere cumva?
Da jos roata, analizeaza filetul din fuzeta si analizeaza si filetul prezoanelor. Apoi bagi prezonul in janta si vezi cat iti iese in afara! Lungimea nu trebuie sa fie mai scurta decat adancimea filetului din fuzeta!
Daca e cazul sa cumperi ia in calcul pasul filetului, marimea capului (17/19), conicitatea si bineinteles lungimea!

Post subject: Re: O intrebare
PostPosted: 10 Oct 2011, 21:02 

Car: Stelvio 2.0 280hp Q4
:goodpost:
antonelcodreanu Quote:
flor_mfe Quote:
Esti sigur ca sunt prea scurte? Baietii astia de la vulcanizari sunt asa de simpatici, nici cand imi fac presiunea nu am incredere in ei!
Ai distantiere cumva?
Da jos roata, analizeaza filetul din fuzeta si analizeaza si filetul prezoanelor. Apoi bagi prezonul in janta si vezi cat iti iese in afara! Lungimea nu trebuie sa fie mai scurta decat adancimea filetului din fuzeta!
Daca e cazul sa cumperi ia in calcul pasul filetului, marimea capului (17/19), conicitatea si bineinteles lungimea!

Post subject: Suruburi roata
PostPosted: 28 Oct 2011, 17:54 

Salut! Mi-am pus rotile de iarna si mi-au spus mai multi oameni de la diverse vulcanizari ca am suruburile de la roata prea scurtel Am nevoie de indicatii cam urgente! Unde pot sa gasesc suruburi de roata pentru alfa romeo 156 2.0 jts (2003) care au filamentul de 22 si sa aiba lungimea mai mare de 48,5.
2. Donez ax cu came pentru admisie uzat.

Post subject: Re: Despre prezoane
PostPosted: 28 Oct 2011, 22:09 

Car: Alfa Spider '99
Daca nu dai detalii despre ce jante ai sau daca ai si distantieri, nu cred ca are cum sa te ajute cineva.
Eu din cate stiu lungimea filetului stock la 156 e de 23mm.

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+03:00