Luchian88 Quote:
adisoru Quote:
E spatiu intracomunitar, deci poti detine orice pe teritoriul lui, chiar daca nu ai cetatenie.
Daca tot este spatiu intracomunitar,cum am aderat la UE,nu? Atunci de ce brokerii de asigurari nu fac asigurari si masiniilor cu certificate de Italia,Franta,Spania,Germania si asa mai departe? Si de ce nu putem trece direct in talonul masinii noul propietar de aici din romania pe talonul de italia in cazul meu? Si cum ramane atunci cu reviziile tehnice?
Iti multumesc pentru remarca Alexandrus,am sa ma straduiesc! Insa nu toti suntem perfectii!
![Wave :wave:](./images/smilies/wave.gif)
Sa iti dau un raspuns la partea cu talonul : PENTRU CA TRAIM IN ROMANIA! E bun raspunsul?
La partea cu inspectia si cu asigurarea nu stiu sa iti raspund, asa ca ma abtin. Familia mea a mai detinut auto din alte tari membre UE fara a avea cetatenie, si nu au existat nici un fel de probleme. Chiar si acum daca o sa gasesc ceva auto ieftin in afara o sa il iau si o sa circul cu numere, altele decat cele de romania, atat cat imi va permite valabilitatea asigurarii, sau a ITP-ului.
Sper ca te duce capu' cat de cat la ce anume trebuie sa faci pentru nr de bulgaria. Nu e greu deloc. Sau daca nu poti, si chiar nu vrei sa stii, dai banu' la altii care stiu, si ai masina pe numele lor, iar ei iti dau procura.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)