It is currently 09 Feb 2025, 00:48

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 01 Jan 2011, 21:18 

De cand a nins aici in UK si au aparut ceva gropi prin carosabil, masima mea se comporta tare ciudat.Parca volanul nu mai este conectat la conectat de caseta de directie! Se inclina pe curbe ca un clio de 15 ani, troncane de o gasesc dracii, se baltaie ca o barca. Toate astea au aparut subit . Stiu ca bratele superioare sunt duse, dar chiar atat de mult sa ii afecteze stabilitatea?
Masina este din 2004, are 90 de mii de km si nu am schimbat nimik la ea.( doar consumabille si curele).
S-a mai lovit cineva de problema asta?

PostPosted: 02 Jan 2011, 19:32 

Salut

Cam 100% ai problema asta din cauza unghiului de fuga.La alfa 156 e mai pacatos deoarece trebuie sa ii faci geometria si fata si spate.Daca si zici ca ai joc in bratele de pe spate de acolo e problema.Fata are o traiectorie si spatele alta,pe asfalt uscat nu se simte decat la viteze mari.Pe ud,gheata,polei e deranj mare.Dute mai intai la un mecanic sa iti traga de roti,sa iti faca o constatare.Schimba ce e de schimbat:capete de bara,bielete de directie,bratele pe spate si pa urma fa-ti geometria.

Eu te pot ajuta cu piese.Un brat pe spate in jur de 25euro :lemforder,febi.trw,optimal,etc,,,,depinde ce vrei

PostPosted: 02 Jan 2011, 20:23 

Car: AR 156 1.9 JTD
Din păcate nu se poate regla geometria şi pe spate.
Se înclină din cauza suspensiei, arcuri moi obosite, poate şi geometria să fie cauza dar în principiu nu afectează aşa mult.

PostPosted: 02 Jan 2011, 20:35 

MainEvent Quote:
Din păcate nu se poate regla geometria şi pe spate.
Se înclină din cauza suspensiei, arcuri moi obosite, poate şi geometria să fie cauza dar în principiu nu afectează aşa mult.
Ba se regleaza geometria si pe spate la alfa 156,ai niste excentrice la cele 2 brate de pe spate,de fapt sunt patru brate dar doar la 2 au excentrice.

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00