It is currently 08 Feb 2025, 18:08

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: probleme alfa 156
PostPosted: 07 Oct 2009, 21:22 

Salutare sunt nou pe aici .. am mai urmarit posturile dar nu am indraznit pana acum sa imi spun si eu ofurile .. am o alfa 156 2.0 ts din 99 si am ceva probleme la ea .. unora dintre ele le-am gasit rezolvare chiar aici pe forum si pentru asta va multumesc .. am si eu aceeasi problema cu scaderea in ture la franare care ma "seaca" grav de tot .. am citit pe aici rezolvare cu taierea cablului si am sa o fac si eu dar mai e o problema la mine .. turometrul nu urca constant .. urca in trepte si coboara la fel .. am cautat posturi dar nu am gasit poate sunt dar nu le-am gasit .. as avea o intrebare .. daca fac "operatia" cu taierea cablului din bord .. isi revine ? a avut cineva problema asta a reusit sa o rezolve. va rog cine stie sa imi spuna si mie va multumesc anticipat Edi din Bucuresti

Post subject: Re: probleme alfa 156
PostPosted: 08 Oct 2009, 08:11 

La mine prin taierea cablului s-a rezolvat problema.

PostPosted: 08 Oct 2009, 17:01 

am taiat cablul numerotat cu 15 de pe conectorul[mufa] mare dar se pare ca acesta era pt iluminare si functionare turometru .. in pozele din topicul despre taierea firului pe turometrul masinii sunt cele 2 mufe lipite la mine[alfa romeo 156 1999 2.0 Twin Spark 114 kw] sunt despartite e un pic diferit .. daca stie cineva si ma poate ajuta va rog... multumesc anticipat

PostPosted: 08 Oct 2009, 21:43 

Mai copii, aveti grija ce cabluri taiati pe la masina, ca o sa va treziti cu surprize! :lol:

PostPosted: 09 Oct 2009, 14:59 

http://img219.imageshack.us/img219/2305/sdc12183" onclick="window.open(this.href);return false;. trebuia sa fii atent la pozitia mufei, in poza poate sa fie cu susul in jos
Eu inainte sa-l tai aveam poza pe telefon cum arata mufa si care e pinul, eu tot 2.0 ts am si a functionat.

PostPosted: 18 Oct 2009, 09:34 

Edilicious, daca esti din Constanta da`mi voie sa vin sa te ajut daca nu spune`mi si mai fac odata poze ca sa vezi despre ce si cum e vorba ! Daca te uiti atent pe mufa cu pricina o sa vezi ca sunt numerotati pinii ! Altfel nu are cum !
Ca sa`ti rasp. la problema cu urcatu`n trepte, din pacate si la mine turometru` face la fel :( momentan nu cred ca exista vre`o rezolvare, dar din proprie experienta, de la Ford`ul cel vechi, imi aduc aminte ca si acolo turometrul innebunea cand miscam bobina de inductie, poate o fi si aici la fel, nu stiu ce sa zic exact poate ceilalti membri o sa ne ajute :) Numa` Bune! :)

PostPosted: 23 Oct 2009, 17:51 

Car: Alfa Romeo 156
eDiliciouss Quote:
mai e o problema la mine .. turometrul nu urca constant .. urca in trepte si coboara la fel .. am cautat posturi dar nu am gasit poate sunt dar nu le-am gasit .. as avea o intrebare .. daca fac "operatia" cu taierea cablului din bord .. isi revine ? a avut cineva problema asta a reusit sa o rezolve. va rog cine stie sa imi spuna si mie va multumesc anticipat Edi din Bucuresti
Inlocuieste turometrul,este defect.Si eu am avut o problema similara(la mine ramanea si blocat la 2500 rpm)si sa rezolvat prin inlocuirea turometrului.

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+03:00