Salut!
Am cumparat o ALFA 166 2,4JTD din 2001 de la bulgari.Cand am luat-o avea furtunul (de iesire)de la intercooler crapat si am crezut ca asta e problema de scoate fum negru si nu are forta.Am captusit acel furtun dar masina tot datea fum pana la 2500 ture cand nu mai datea pic de fum si ma baga in scaun.Am dus-o la tester, mi s-a spus ca totul este in regula in afara de debitmetru care functioneaza dar nu la parametrii reali decat de la 2500 ture.Pana la 2500 de ture acceleram degeaba, calcam acceleratia pana in podea,dar nimic, drept pentru care am scos debitmetrul si l-am curatat.Problema e ca fumul negru nu a disparut dar masina tot nu trage, consumul a crescut putin si nici la 2500 de ture nu mai are forta care o avea.Am scos furtunul de la filtru de aer(am anulat debitmetrul) si masina avea o forta incredibila, niciodata nu a mers asa de bine, cum ciupeam acceleratia parce fugea de sub mine, dar in schimb datea un fum negru de nedescris.Nu se mai vedea bimic in spate pe o raza de cel putin 100m.
Va rog sa-mi spuneti care este cauza de nu scap de fumul negru indiferent ce-i fac si de ce masina nu mai are forta care o avea nici macar turata.
MULTUMESC.
|