O sa incerc a doua oara sa-mi prezint Alfa
![Wave :wave:](./images/smilies/wave.gif)
. Prima oara a fost un dezastru total, necitind regulamentul forumului am fost taxat imediat, pe buna dreptate pana la urma. Cred ca atunci m-am cam grabit cu prezentarea Alfei mele, trebuia sa acumulez mai multe informatii despre Alfa Romeo, in general, despre pasiunea pentru aceasta marca si despre ce vreau pe viitor, sa continui tot cu o AR sau cu altceva. Acestea fiind spuse, vreau sa va prezint Alfa mea :
Ea a fost achizitionata din Germania, in decembrie 2007, de la un mosulica
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
care o tinea in targ de 10 luni. Anul fabricatiei este 2001, avea atunci 120.000km, motor 2.0. Masina era impecabila si estetic si tehnic, dar odata ce a ajuns in Romania a suferit cateva modificari: zgarieturi facute intentionat, usile din spate ambele gasite lovite in parcare, plus nenumarate urme de gheare de pisici
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Asa ca m-am hotarat sa o vopsesc! Sunt multumit de cum a iesit si sper sa va placa si voua! In cele aproximativ 19 luni de cand o am, am schimbat urmatoarele: distributia, placute frana, bratul stang si bratul drept, bieletele, bucsi de la bara stabilizatoare, ambreiaj, rulment de presiune si 2 x (ulei, filtre). O perioada am avut-o la vanzare, am vrut s-o vand si sa-mi cumpar un 166 facelift ( si inca sper sa-l am vrodata...
![Dribble :dribble:](./images/smilies/dribble.gif)
) dar criza financiara si lipsa ofertelor m-a facut sa ma razgandesc, sa o aranjez estetic si sa nu ma mai gandesc sa o vand !