Revin cu noi Povestiri Adevarate: Am dus acum 3 saptamani din nou masina in service impreuna cu Marius, bineinteles cand ajung acolo nu mai scartaie nimic

si se uita la mine dubios toti mecanicii intrebandu-ma ce naiba aud eu ca scartaie. Au desfacut etrierii, au uns pe pistonasele si restul ansamblului, au dat si pe placute cu o solutie numita brake silencer, au si aerisit sistemul...totul bine si frumos 3 saptamani, ma gandeam ca am scapat cand de cateva zile a inceput din nou sa scartaie

. Cu sunetul sincer am inceput sa ma obisnuiesc deja , problema e ca azi dupa un drum mai lung am sesizat ca rotile de pe spate frig spre deosebire de cele de pe fata care banuiesc ca ar trebui sa aiba o temperatura mai mare. Alt lucru ingrijorator e faptul ca pe roata se depune un fel de funingine neagra

. Dupa mintea mea e clar ca placutele raman oarecum blocate pe disc.Ramane de descoperit motivul.... pentru ca din nou cand merg in service mecanicii o sa dea din umeri zicandu-mi ca totul e in ordine si eu visez pentru a treia oara

. Orice parere in legatura cu cauza problemei e binevenita.

Renault Clio 1.5 DCI (Barca)

ALFA ROMEO dauneaza grav permisului!