Degeaba vă certați între voi. Nici o soluție aleasă nu o să funcționeze. Nici un partid politic din țara asta nu are puterea și voința să rezolve problemele economice ale țării, jaful făcut din banii publici. E un sistem bine pus la punct care funcționează perfect: statul adună cu penseta banii de la contibuabili și apoi îi aruncă cu ambele mîini pe geam, sub care se află „băieții deștepți†(ăia care se refera Băsescu dar și restul, băieți fără culoare politică, prieteni cu toate regimurile) care îi adună cu sacul. Plus crearea de locuri călduțe pentru prieteni, membri de familie și clienți politici, bine plătite în companiile și instituțiile de stat unde nu contează ce știi să faci. Iar în afară de pile, toate instituțiile statului sînt supraîncărcate cu personal, cei mai mulți din ei vin la servici ca să aibă de unde pleca acasă la 3, oameni obtuzi, fără pregătire, dar care se cred un fel de dumnezei, fără de care soarele nu răsare, oameni care mențin în funcțiune un sistem perimat, greoi și ineficient.
Quote:
Am si eu o parere personala cu privire la ce se intampla, nu politicienii sunt de vina pentru situatia dificila din Romania, ci romanii, populatia care a ales o clasa politica care lasa de dorit. Din pacate e nevoie sa moara niste generatii ca sa scapam de infectia mostenita din comunism, muti asteapta ca para sa le cada-n gura, dar nu exista asa ceva in capitalism.
Mor cînd aud replici ca cele de mai sus, sau ca aia cu ieșiți la vot, că votul contează, etc. Unde contează? De 20 de ani aceleași fețe se perindă pe scena politică, aceiași jucători principali, toți plecați dintr-un trunchi comun. Oricîte generații ar muri tot nu vom scăpa fiindcă bătrînii au făcut pui, care vor face pui la rîndul lor, exemple nenumărate: EBA, Boureanu, Ponta, Prigoană jr., și mulți alții care nu-mi vin acum în minte