dand Quote:
se intampla si la mine ceva mai ciudat de cateva zile, se aude parca din roti...e un zgomot mai degraba de cauciuc pe cauciuc, ceva asemanator ca atunci cand invarti rotile pe loc si n-ai servo? ciudat e ca se aude si in timpul mersului, am sesizat prima oara intr-o parcare subterana acum cateva zile cand ieseam dar am zis ca se datoreaza suprafetei si se freaca cauciucurile - surpriza, si cand am iesit pe asfalt era la fel...lichidul de servo e in regula, ce-ar putea fi atunci? poate sunt un pic mai ipohondru dar am sesizat si ca la frane masina trage usor dreapta, trebuie sa tin putin mai tare volanul cand opresc la semafor...sa fie oare probleme cu directia?

ce e iarasi ciudat e ca zgomotul nu se aude constant...
mersi anticipat
mda, revin cu zgomotul meu

, am vrut atunci sa ma duc la service dar alfa mea are personalitate, asa ca evident ca nu s-a mai auzit nimic, drept ptr. care am renuntat la idee...o vreme nu s-a mai manifestat absolut deloc insa astazi a revenit in forta, scartaie ca naiba in timpul mersului si nu neaparat cand trag de volan...zgomotul e greu de ignorat insa ca sa fiu paranoic pana la capat a revenit astazi odata cu soarele...cat a plouat si a fost naspa weekendul trecut si incep. sapt. n-a avut nimic

imi dau cu presupusul si zic ca e cureaua de la servo?
deocamdata e o perioada cam naspa in care plec destul de tarziu de la servici si nu ma trage deloc ata spre transportul in comun, asa ca ma gandeam sa aman putin vizita la nea maistrul, o planuiam undeva prin iunie ca tot se apropie vertiginos revizia de 40,000km, e ceva grav cu scartaitul asta, adica in afara zgomotului extrem de enervant ar trebui sa-mi fac griji?
btw, directia nu are nimic...mersi anticipat