care e problema? spun adevarul si doare?
motivele pentru care iti iei diesel:
- n-ai bani de benzina (fie cand il iei, fie ca te gandesti ca il vinzi dupa)
- iti trebuie masina offroard sau care sa traga ceva
- nu te intereseaza daca mergi cu o caruta sau un rolls
sau motive mai dubioase ca al meu ca i-am crezut pe toti "meseriasii" care imi spuneau ca dieselul e tare.
cum spunea un bun prieten de-al meu: "un singur avantaj la 1000 de dezavantaje".
mai mult,
motorina PUTE mult mai urat decat benzina, si atunci cand e arsa si atunci cand o pui la pompa;
motorina e JEGOASA pentru ca e unsuroasa si eu inca n-am dat peste nici o pompa de motorina care sa aiba manerul curat - inclusiv pentru motivul ca la motorina alimenteaza toti jegosii cu diesel.
am fost "nepoliticos"? imi pare rau, dar daca imi spune cineva asta pentru ca am idei diferite, nu ma intereseaza cum m-a calificat pentru ca oricum e o persoana care e neinteresanta intelectual.
da, m-am nascut in armani si sunt baiat de oras care prefera sa nu il zgaltie masina, sa nu se murdareasca la pompa si sa nu isi imputa hainele cand ia ceva din portbagaj.
am spus ca pentru taranul care sta perete in perete cu vaca nu conteaza ca are motorina pe tractor? am spus ceva neadevarat? sa fim realisti suntem o tara preponderent rurala si asa este situatia in majoritatea cazurile. imi permit sa spun asta pentru ca nu insult pe nimeni spunand adevarul.
aveti pareri diferite? nici o problema, dar stati si ganditi-va bine pentru motivele pentru care aveti diesel (nu, nu va iau de sus si nu e o rusine ca n-ai avut bani de altceva) si dupa aia sa vad daca mai aveti pretentia de "cuore sportivo" si alte balarii pe care le visati.
nu am nimic cu nimeni, dar imi place sa judec lucrurile drept si imi plac oamenii care fac la fel - fara sa fie influentati de emotii adolescentine nereprimate de genul "pui, pui, masina mea!"
dieselul ala a intrat la lemans pentru imagine, nu pentru ca este cinestiece inovatie care o sa salveze lumea.
george, cand raspunzi cuiva, te rogm gandeste-te cu un minut mai mult decat ai facut-o in mesajul anterior - nu o lua in nume de rau.
pace voua, tuturor ipocritilor.
le: probabil ca iar o sa iau warning si o sa mi se stearga postul asta... asta e, traim balcani si bagam totul sub pres si nu spunem niciodata lucrurilor pe nume.