Am nevoie de sfaturi si pareri , va rog.
Recent PUG 307 Sw al parintilor a atins varsta maturitatii si ca orice masina aflata in plina pubertate cu bube pe fata vrea sa iasa in lume la maritish.....
Dupa ce s-au lasat convinsi de faptul ca nu prea se merita sa-ti cumperi o masina noua in Romania ( PUG-ul a costat 21k la achizitie, acum valoreaza 10k euro.......... dupa numai 4 ani), ne-am indreptat privirile spre piata auto second-hand.
So, dupa clasica dezbatere despre viitoare masina si trecerea in revista a tuturor nemtestilor de pe piata, au fost convinsi de catre mine sa-si mute privirile spre un Alfa 166 moodel face-lift (masina frumoasa, mare, care se preteaza f bine pt caracterul si varsta lor, se incadra bine in bugetul de 15-17000 euro, etc, etc). Ai mei, oameni cu bun simt si estetic au fost incantati de pozele aratate de pe net cu masina respectiva........................ toate bune si frumoase..... pana CAND
PANA CAND , in drum spre Bucuresti, am fost depasit pe autostrada de o Alfa 159 NEAGRA. Cea mai frumoasa masina de pe autostrada PUNCT. De atunci am tot intrat pe site-urile nemtesti bine-cunoscute, in cautarea unei ALfe 159 second. Aici si dilema mea.....
Preturille respectivelor incepeau de la 20k euro MASINI NOI. Nu erau tzepe, le cunosc atat de bine...... si mi se par foarte in regula avand in vedere ca numita echipare incepe de la 22k euro CHIP in ROmania...... deci se poate ca in Germania sa existe chiar la pretul mai sus numit o alfa noua varianta cea mai slaba ca dotari???? Va raman dator daca ati putea sa intrati pe siteurile de specialitate si sa va dati si voi cu parerea.....
Ce ar mai fi de zis: celelalte alfe mai "dotate" erau de la 22k euro in sus, dar in conditiile in care se vor scoate taxele vamale de la 1 ian 2007,( iar in acest timp va va mai satura putin piata auto second de acst model, relativ nou, cu inca putine anunturi de vanzare), credeti ca din feb 2007 se vor gasi spre vanzare 159 care sa coste cu tot cu taxe si comisionae pana in 17k euro????????
Mentionez ca nu prea conteaza motorizarile sau dotarile.
PS: nu vrea sa cumpere nimeni un PUG 307 SW galben HDI 90cp cu 10k euro??????
ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]
http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;