Sa iti zic eu ce am patit cu fosta(Mondeo)I-am curata fata de portiera si dupa ce am terminat toate portierele plec acasa inchid masina si dupa ce se inchide cand plec de linga ea opa geamul de la sofer se lasa o bucata in jos.

Vin la masina deschid utilajul inchid geamul plec.Revin peste ceva timp(aveam o banuiala sa nu se deschida din nou)si gasesc geamul de la pasager deschis aproape tot

Mi-am dat seama ca e ceva in neregula si duc masina la serviciu si o bag in curte( in caz ca se mai deschide sa stau fara grija).Dupa mai multe interventii a doua zi i-am dat de cap:ajunsese la contactele de la geamuri un pic de apa de fapt se aburisera si mergeau geamurile cum vroiau ele,sa fi vazut ce misto cand mergi prin oras si deodata se deschide geamul spate,il inchizi mai mergi se deschide altul pe fata

Dupa ce am uscat contactele respective nu a mai facut.
Deci pana una alta ai putea sa scoti din ambele usi contactorii aia se scot destul de usor si sa verifici contactele(sunt foarte finute practic niste circuite de cativa microni)le stergi cu ceva si le pui la loc(la alfa nu le-am desfacut deci eu ti-am zis cum erau contactele la mondeo).E posibil sa fi prins umezeala,praf sau pur si simplu sa fie oxidate(ale mele erau putin oxidate si cum s-au aburit faceau ce vroiau cu nervii mei)