It is currently 01 Feb 2025, 17:47

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 19 Nov 2008, 02:54 

Buna seara ,
De vreo 60 000 km incoace sunt fericitul posesor al unei A156 1.9 jtd 16v(141 CP) luata acum un an si cateva luni din Austria fara probleme capitale pana in momentul de fata ...doar cateva chestii minore.mentionez ca in aceeasi perioada am mai avut un BMW 330 XD din 2002 care m-a rupt la cheltuiala...masina f buna si aia full , un pic break dar nu conta ..f rapida in urma chiptuningului de la 184 CP la 221 dar ....cum am spus m-a indoit la bani....Sa revin....(poate ar merge un topic cu pareri pro/contra AR/BMW pentru cei ce au avut cate una de la ambii producatori separat sau simultan :D) problema de care am inceput sa-mi fac griji la Alfa provine de la levierul schimbatorului de viteza...si anume (o sa atasez si un filmulet) acum un an cand am luat masina la schimbarea in treapta a 4-a de viteza (1-2-3///4 , 6-5///4) levierul zvacnea un pic ca sa ma exprim un pic plastic in momntul in care luam piciorul de pe ambreiaj....foarte putin aproape imperceptibil decat dc puneai mana pe el....acum exceptand faptul ca , cursa levierului cand ridic piciorul de pe ambreiaj s-a marit a inceput sa-mi faca asa si la a5-a , a 3-a sau a 2-a...singurele trepte in care nu se intampla asa sunt 1-a , 6-a si bineinteles R.Acum dc cineva mai are probleme de genul asta este rugat sa-mi dea o mana de ajutor "informationala" sa-mi dau seama dc merita sa iau in calcul problema asta sau nu....Parerea mea proprie si personala este ca poate fi din tampoanele de la cutie care nu mai functioneaza corespinzator....caz in care "ce e de facut? / se schimba greu? service bun....samd si etc"...

PS: nu reusesc sa atasez filmuletul :( iimi spune invalid extension .avi poate dc stie cineva ce fel de extensii video pot uploada sa-mi spuna ca e mai usor de explicat ..ms

PostPosted: 19 Nov 2008, 13:13 

da , stiu, eu am masina de nou-nouta, un 147, la fel in prima zi am vazut ca facea asa in a treia..adica mergeam si daca ridicam piciorul de pe acceleratie zvacnea cum ai zis tu vreun mm...m-am dus inapoi si au zis aia ca asa e..am luat-o de buna, acum am 64k km si nu are nici pe dracu

PostPosted: 19 Nov 2008, 20:24 

Jaggguar Quote:
da , stiu, eu am masina de nou-nouta, un 147, la fel in prima zi am vazut ca facea asa in a treia..adica mergeam si daca ridicam piciorul de pe acceleratie zvacnea cum ai zis tu vreun mm...m-am dus inapoi si au zis aia ca asa e..am luat-o de buna, acum am 64k km si nu are nici pe dracu
:lol: Ce stresat am fost eu pe chestia asta cu "zvicnitul" :lol: mie in toate treptele ,cind las acceleratia zvcneste si daca nu ma insel si cind ii dau gaz.Am intrebat vreo 7 posesori de alfe si vreo 5 mecanici sa ma lamuresc . :shock: E normala accea svicnire la alfa :shock:

Noi lo chiamiamo:Cuore Sportivo"...

PostPosted: 20 Nov 2008, 00:12 

Da...m-am impacientat degeaba ...cred ca e o chestie din tampoanele de la cutie......totusi as vrea sa mai aud si alte pareri dc mai sunt legate de subiectul asta.

PostPosted: 20 Nov 2008, 09:15 

nu cred sa fie din alta parte...eu cred ca sigur e din tampoane
zvacnirea asta am vazut-o la multe masini cu deficiente de fixare a cutiei de viteze, de la dacia pana la.... alfa :)

PostPosted: 20 Nov 2008, 11:53 

Si la mine smuceste un pic .I guess it's ok.

Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+03:00