sa o luam cu inceputul..... am luat masina in februarie 2008 din show room din iasi, noua, 0km.
la putin timp a inceput sa se auda pe spate cand treceam peste denivelari o bataie ciudata, ca si cum se loveau tobele de caroserie. am mers la tanaii de la service din iasi si mi-au spus ca nu e nimic, ca e ceva din colierele esapamentului. le-au schimbat si cat am mers de la service pana acasa s/a auzit mai putin. m-am intors la ei si am facut putin scandal si bineinteles ca masina fiind in garantie au inceput sa o dea cotita; ca e aia, ca e cealalta, ca nu e problema de fabricatie...am mers de atunci de vreo 5 ori in service cu masina si in final au schimbat coliere, bucse spate si ....telescoape. eu de la inceput le/am spus ca e ceva de la telescoape. in acelasi timp am mai avut un zgomot in bord, un scartziit enervant . intr-un final, dupa ce initial au vrut sa dea bordul jos, au depistat ca era de la niste distantiere care se pun la montarea parbrizului. nu stiu ce le-au facut dar nu s/a ami auzit pana acum. de vreo saptamana au revenit ambele zgomote si imi vine sa turbez. pacat de masina, e frumoasa, mereg super dar zgomotele de scot din sarite. nu am decat 12.000 de km la bord si nu o bag prin drumuri naspa, doar asfalt....poate ma puteti ajuta!