pt coyote, alias eugen:
omu - se scrie omu' sau omul..e o chestiune mai subtila de traducere in scris a limbii vorbite,;
inbraca - se scrie imbraca, la scoala am invatat una dintre putinele chestii regulate ale limbii romane, si anume ca inainte de "p" sau "b" nu este niciodata "n" decat in cazul cuvintelor compuse sau cu sufix; mai sunt cateva exceptii + nume proprii ( explicatie pt tine - ex. ion, viorel, istanbul)
pioner - se scrie pionier
profesori - articulat se scrie cu doi de "i"
paraziti - se scrie parazitii, doi de "i", articulat, aceeiasi poveste, daca te uiti pe album te prinzi tu;
idoli - se scrie idolii, cu doi de "i", ma repet, scuze;
uni - same story, nu stiu cum se scrie in italiana
membri - articulat, membrii, deja stii ce vreau sa spun, sau nu?
Cred ca nu are nimeni nicio treaba cu tine in sensul ca te urmareste sa te taxeze, e vorba de faptul ca esti aproape de fiecare data pe langa subiect..si atunci cand lovesti subiectul...vezi randurile de mai sus. In general ascultatorii de manele nu sunt o rasa aparte, sunt tot oameni ca si noi, singura problema este ca uneori prejudecatile cum ca nivelul lor de cultura este asemanator cu al idolilor lor se adeveresc. Bineinteles, nu este cazul tau
, conform cliseului cum ca persoanele de fata se exclud.
Si inca ceva, poate cel mai important lucru, faptul ca ai una sau doua sau treizecisipatru Alfa Romeo doesn't make you smart, stylish or special. Cred ca este o chestiune care se calculeaza un pic pe sens invers. Sunt convins ca ai inteles ce vreau sa spun, chiar si asa bilingv cum vad ca iti place tie.
Nu, nu vreau sa spun nimic altceva decat ca exceptiile intaresc regula.
Cu respectul
cuvenit,
Jaggguar