Pai daca banii de combustibil nu sunt nici o problema, atunci poti merge linistit pe benzina daca iti place mai mult.
Daca insa banii de combustibil sunt si ei un criteriu in alegere, iti spun eu ca AndreiSW e departe de adevar. Chiar daca motorina este mai scumpa, diferenta de bani rezultata in urma consumului este foarte mare. Mergand cu masina zilnic, iti spun eu ca in cazul motorinei economisesti aproape jumatate din bani. Am avut benzina, stiu ce spun. Si toti cei cu capul pe umer care conduc benzinare iti vor spune acelasi lucru. Daca as fi avut benzina, sunt sigur ca la ritmul meu de mers in Bucuresti, fara cel putin 100 RON/sapt bani de benzina nu m-as fi descurcat. In realitate, cu motorina, bag de 50-maxim 70 RON sapt. Iar eu pot spune ca nu merg totusi foarte mult...adica am o medie de 25Km/zi aprox. Cu cat mergi mai mult, cu cat difereta in buzunar se simte si mai mult.
Imi place faza aia cu "unde se plafoneaza dieselul, la benzina incepe spectacolul"
Care e marele spectacol nene de la un 2.0 TS/JTS? Sunetul? Da, este unul mai frumos, normal. Dar cam atat. As putea spune multe despre 2.0 de
Alfa, dar ma opresc aici ca as fi considerat rau
Iar faptul ca 1.9-le este prezent pe alte masini - vaiii...nu pot eu dormi noaptea din cauza asta
Ba chiar dorm foarte linistit sa stii...deh..nu am un ansamblu distributie/variator de TS
Si nu, nu ne certam, doar argumentam
Salut ma bag si eu in disutie pentru ca tocmai am facut un calcul referitor la costuri pe luna (combustibil - se refera doar la km parcursi de mine) si poate o sa fie de ajutor cuiva asa imacar aproximativ.