as far as i know, lolo are 2.0TS..
daca-mi permiti si mie o parere, ofcourse, oricine viseaza la motoare puternice, V6le de pe Alfa e intradevar something, dar sincer, nu e un must! pentru cine si-l poate permite, si ca achizitie dar mai ales ca intretinere (consum, taxe, pt ca inafara de 2.0TB celelalte 2 depasesc 2000cmc, ba chiar 3.2 intra intr-o clasa aparte de impozitare), da, intradevar, e de vis, dar daca vrei sa vezi si latura practica, ramai mai bine la TS..
aici intervine a doua discutie, diferentele intre 1.8 si 2.0 nu sunt asa de mari, cel putin pe hartie.. la 2.0 ai un plus, poate ceva mai sesizabil decat pe hartie, adica o sa il simti ceva mai bine, dar cred ca este putin gresit sa consideri 1.8 subdimensionat pentru caroserie.. vbim totusi de o caroserie relativ mica si usoara si de niste valori de putere si cuplu decente..
la GT de ex as fi total de acord cu alfa33, in sensul ca diferentele intre 1.8TS si 2.0JTS sunt destul de importante, atat ca cifre pe hartie, cat si ca feeling, tehnologie, constructie a motorului, comportament, etc Acolo si caroseria e ceva mai mare si mai greoaie, deci da, desi nu am condus 1.8TS pe GT m-as hazarda sa il consider subdimensionat (eu personal consider o greseala comercializarea acelei motorizari pe acea masina)
Revenind, si eu tot catre un 2.0 te-as indruma, din mai multe motive: diferentele sunt atat de mici incat nu vad de ce nu ai merge pe varianta mai buna, apoi, lucru observat de mine, la drum lung o masina mai puternica, cu cilindree mai mare, va consuma mai putin (nu vbim aici de viteze gen 90kmh, vbim de la 130 in sus), plus ca, si aici sper sa nu mi-o iau ca spun asta, e mai mult o parere personala, dar 1.8ul mi se pare un fel de hibrid intre 1.6 si 2.0, si ca orice hibrid are problemele lui. 2.0 mi se pare o solutie mult mai testata si mai sigura.
despre GTV la modul general, bacheta din spate consider-o pt cumparaturi (cel mult incearca sa inghesui 2 fete slabute si considera situatia in care toti 4 veti sta cu genunchii in brate), in portbagaj incape un sistem audio decent fara probleme, dar ata.! masina este foarte joasa din fabrica si atingi usor baia de ulei pe drumuri proaste (deci stai cu ulei in portbagaj, adica am uitat ca acolo o sa ai sistem audio deci in masina
), este destul de rigida, dar foarte sportiva, pozitie la volan joasa etc, a truelly coupe!