toshy Quote:
mirica mama, o sa ma faci la start, dupa care o sa-ti cada ceva la masina sau o sa dai de un damb si o sa mergi cu 30kmh pana la finish
(no offence)
alexmirica Quote:
Daca imi aduc aminte bine, parca tie ti-a picat cardanul sau ceva la transmisie la 5000 km!!! Dude, termina cu atitudinea asta ca e de 2 lei...
cred ca mie mi-a ajuns de forumul asta.
sunteti toti baieti faini, dar vad ca nu stiti de gluma si orgoliile voastre sunt mai mari decat ar trebui sa fie. e deja a 4a oara cand dau aici de atitudine de genul asta care mie imi repugna.
daca n-ati observat eu fac misto rau de tot de mine in primul rand in toate posturile si imi pare rau ca micile glumele pe care mi le-am permis sa le fac cu voi sunt pacate capitale.
nu ti-am luat niciodata in ras masina, la fel cum nu am luat-o pe a nimanui, ba dimpotriva daca dai un search pe forum o sa vezi ce atitudine am avut cand altii au facut asta referitor la alte masini.
imi pare rau ca un anumit membru nu mai e printre noi ca sa va povesteasca cat am stat si am vorbit cu el despre masinile vechi in care se pune suflet - indiferent care sunt ele - si despre faptul ca daca as putea lasa naibii tot probabil mi-as lua un garaj si as sta toata ziua sa refac o masina veche.
am spus ce am spus in gluma facand aluzie la toate problemele pe care le-ai avut cu masina pana acum si la ultima patania de pe drumul de intoarcere de la mare, patanie de care imi pare sincer rau. imi pare rau ca ai luat-o ca pe o ofensa (cu toate ca am pus si smiley si am zis si asta), nu a fost nici o secunda intentia mea sa te jignesc sau sa-ti batjocoresc munca.
dar un singur lucru am sa-ti mai zic: stii la ce ma gandeam eu cand imi povesteai vitejeste de vitezele ametitoare cu care mergeai in oras si-mi spuneai ca in locul meu n-ai merge asa incet pe unde eram?
asta imi venea in minte...
in legatura cu topicul asta, nu eu l-am facut, probabil ca ege sau cineva a facut split dintr-un topic unde povesteam pur si simplu, fara nici o intentie de a ma da mare, o intamplare legata de locul de intalnire al celor din brasov. daca am ajuns unde am ajuns, a fost ca sa ma uit si am fost invitat sa vad ce-mi poate masina impotriva celei mai rapide de acolo, sper ca nu crede nimeni ca am facut asta ca sa castig.
cand eu am vazut split-ul din topic deja toti erati ambalati de parca eu v-am insultat familiile si v-am spus ca sunt cel mai tare din parcare...
sunt destui care m-au vazut cum merg si cred ca m-au si injurat pentru ca mergeam prea incet. nu ma intereseaza liniutele si alte tampenii. ma intereseaza sa ajung cu bine unde trebuie fara sa ma stresez (da victor, fara trosnete, chitaituri si baraituri). daca eram boyracer, cum vad ca li se pare unora de aici, credeti ca nu imi permiteam sa imi iau naibii un s3/135/gti/megane sport si sa rezolv din start problema?
mai mult, nu cred ca pana acum m-am dat mare sau am vorbit aiurea, fara sa ma documentez - credeam ca asta s-a clarificat in cele cateva topicuri unde au fost multi impotriva mea si pana la urma s-a dovedit ca aveam dreptate.
m-am plans si am comentat o multime, e adevarat, dar am facut asta pe felia mea si despre problemele mele. daca nu trebuia sa fac asta, imi pare rau dar, nu mi-a spus nimeni cand m-am inregistrat pe forum.
v-as mai spune multe, dar nu are rost pentru ca oricum sunt un outsider aici ca am masina noua si voi lua o pauza si imi voi folosi timpul pentru altceva mai util.
si un ultim gand, pentru cei care nu au inteles ce am vrut sa zic si acum cu ura, manie si scarba se pregatesc sa-mi dea o replica pe care sa n-o pot duce: imi pare rau ca v-am suparat, oricum sunt un cocalar si un manelist prost cu care nici macar nu merita sa va pierdeti timpul.